Eltel söker Tekniker till Östersund

Vill du arbeta i ett företag där din personliga utveckling ligger i fokus? Har du erfarenhet av fiberarbete samt av teletekniskt arbete sedan tidigare? Har du dessutom körkort? Då ska du läsa vidare! Eltel söker just nu optotekniker till Östersund. Här erbjuds du en varierande roll i ett sammansvetsat team präglat av omtanke och stort engagemang. Visar du driv så har du många möjligheter, ta chansen och ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eltel:s räkning en optotekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eltel under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltel:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till stina.vidmark@pn.se  

Arbetsuppgifter

Som optotekniker på Eltel är du med och lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle. Arbetet som tekniker handlar om att upprätthålla kritisk infrastruktur, arbetsuppgifterna kan därmed innebära:

• Felsökning
• Bygga kompletta lösningar åt Eltel:s kunders nät
• Skarva och terminera optisk fiber


I rollen som optotekniker kommer du att arbeta inom många olika teknikområden. Om du är en person som är flexibel och lösningsorienterad så kommer denna tjänst passa perfekt för dig. Som optotekniker kommer du arbeta mycket självständigt, men givetvis finns det alltid tillgång till hjälp och stöttning av produktionsplanerare.

Med rätt driv och engagemang finns det hos Eltel alltid möjlighet till vidareutveckling och utbildning – allt för att matcha dina ambitioner.

Vi söker dig som:

• Har ett tekniskt intresse
• Behärskar svenska i tal och skrift
• B-körkort
• Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande

 

Det är även meriterande om du är fibercertifierad samt innehar körkort med BE-behörighet, men det är inte ett krav för tjänsten.

Som person ser vi att du trivs med att jobba inom olika teknikområden, både inomhus och utomhus. Du uppskattar att samarbeta med andra och gör detta på ett konstruktivt samt tillmötesgående sätt. Det faller dig naturligt att skapa och upprätthålla goda kontakter både externt såväl som internt. Vidare har du god förmåga att ta eget ansvar över dina arbetsuppgifter samt fullföljer dessa med noggrannhet.


START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande 
KONTAKT: Stina Vidmark


Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta info@professionalsnord.se 

Region

Östersund i Jämtlands län

Kontaktperson

Stina Vidmark
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.