Platschef/ Arbetsledare till Omexom!

Söker du en arbetsgivare som värdesätter flexibilitet i kombination med hårt arbete, som ser till att du når utveckling i din roll? Vill du vara viktig spelare i ett framgångsrikt team? Varmt välkommen in med din ansökan idag! Urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en Platschef/ Arbetsledare på Heltid i samarbete med Omexom. Omexom bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur inom eldistribution, järnvägssystem och belysning. 
Du som Platschef/ Arbetsledare hos Omexom kommer ges hög flexibilitet och en välfungerande organisation som stöttar dig i ditt arbete. Du får inte bara en spännande och utmanande roll utan också en arbetsgivare som verkligen bryr sig om sin personal och som vill se dig växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Omexom. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Omexoms önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Platschef/ Arbetsledare kommer du att arbetsleda ny- och ombyggnadsprojekt av el och kraftstationer samt ställverk runt om i landet. Din roll är att arbetsleda, planera och följa upp projekten i nära samarbete med Projektledaren.

Hos Omexom får du bidra i spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll.
Tjänstgöringsort är Sundsvall och resor ingår i viss omfattning, därför ser vi gärna att du är flexibel.

Du erbjuds:
På Omexom är en kollega alltid nära och man har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

• Spännande karriärmöjligheter, marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal.
• Arbetstidsförkortning och flexibla arbetstider, då de tror på en balans mellan arbete och fritid.
• Kollegor och ledare som ger dig feedback och stöttar dig i din utveckling och vill se dig lyckas.

Vi söker dig som:
Besitter goda kunskapar i svenska i såväl tal som skrift. Vidare innehar du även körkort och erfarenhet av ESA. Vi ser också att du har arbetslivserfarenhet inom el eller bygg-branschen. Meriterande är om du har arbetat som arbetsledare innan, ledande montör, har en teknisk utbildning eller arbetat med ekonomi sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Omexom. Vi ser att du har ledaregenskaper, är självgående, pedagogisk och stresstålig. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser det som en självklarhet att ta i när det behövs. Vidare ser vi också att du är kommunikativ då du kommer ha kontakt med beställare.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Schölander

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Hanna Schölander
Konsultchef

Om Omexom

Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. 200 av VINCI Energies företag använder i dag Omexom som varumärke. Merparten av dessa bolag finns i Europa, men även i Nya Zeeland, Mocambique och i Brasilien. Omexom finns representerat i 32 länder och växer stadigt. Total omsättning för Omexom är över 30 miljarder SEK (2018). Den 21 januari 2019 blev Infratek i Sverige, Norge och Finland samt Eitech Engineering Omexom

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.