Fullstack/ Backend-utvecklare Precio Fishbone

På Precio Fishbone utvecklar vi skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som ingenjörsmässighet och teknik. På så sätt skapar vi affärsnytta, kostnadseffektivitet och verkligt värde för våra kunder. Vi arbetar både med åtaganden och med resursuppdrag.

Vi söker dig som vill vara en del av vårat utvecklingsteam och som genom utveckling av webbapplikationer vill vara med och underlätta vardagen för våra kunder.

Om rollen
I rollen som utvecklare kommer du arbeta med utveckling för våra kunder som är allt ifrån medelstora till globala storföretag och myndigheter. Du kommer att arbeta enligt agil metodik tillsammans med kunniga och engagerade kollegor som består av utvecklare, testare, Scrum Master, arkitekter och projektledare.

Om dig
Du är målmedveten, ansvarsfull, självgående, tar ett helhetsansvar och får saker genomförda med god kvalitet. Det är självklart för dig att leverera, ta dig an nya utmaningar med ett öppet sinne och en positiv inställning samt agera professionellt. Du är naturligtvis kommunikativ både i tal och skrift på svenska och engelska.

Du visar att du bryr dig om dina arbetskompisar och våra kunder genom att göra bra saker. Du skriver kod som är snabb, fungerar över tid, är enkel att använda och lätt att ändra. Du har en ödmjuk inställning när du möter gammal kod och försöker alltid göra förbättringar där det är möjligt. Du delar med dig av din erfarenhet samt tar del av den erfarenhet som dina kollegor har då vi hela tiden vill utvecklas som organisation och leverantörer.

Vi vill att du:
• Har avslutat en relevant teknisk utbildning
• Några års erfarenhet som Backend/Fullstack-utvecklare, gärna som konsult
• Ska kunna prestera starkt inom våra kärnteknologier .NET/.NET Core, C#, SQL och Azure eller annan molnplattform
• Kan arbeta med JavaScript eller andra JS-ramverk

Precio Fishbone som arbetsgivare
Hos oss får du ta del av allt det ett stabilt snabbfotat företag kan erbjuda:
• En stor teknisk kunskapsbank i form av kunniga kollegor där det alltid finns någon som kan hjälpa dig eller lära dig något nytt. Som du dessutom kommer att bli en del av.
• Förmånlig pensionslösning och sjukförsäkringar
• flexibel arbetstid och generös semester; så att du kan leva ett bra liv utanför arbetet
• möjlighet att kombinera hemarbete och tid på kontoret

Praktisk information
Start: Omgående, Enligt ök
Placeringsort: Centrala Stockholm
Arbetstider: dagtid, flexibelt
Omfattning: heltid

Professionals Nord kommer att sköta rekryteringsprocessen och Precio Fishbones önskemål är att alla frågor kring tjänsten går via ansvarig rekryterare.
Kontaktuppgifter: Lucas.bryggman@pn.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Precio Fishbone

Att arbeta på Precio Fishbone ska vara roligt, utmanande och stimulerande. Och det är klart att det du gör ska synas och märkas. Hos oss är du med och påverkar, dina insatser bidrar till hur våra uppdrag går, hur nöjda kunderna är, hur företaget går och hur det utvecklas. På Precio Fishbone bidrar varje enskild konsult till företagets framgång. Varje enskild individ och detalj är lika viktig för att skapa en fungerande helhet. På så sätt skapar vi nytta och verkligt värde för våra kunder. Vår verksamhet bygger på kontinuerlig kompetensutveckling och vi erbjuder därför ett flertal alternativ för att du skall behålla och vidareutveckla din kunskap och kompetens.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.