Lagermedarbetare till Transport & Lagerservice i Sundsvall AB

Inledning:
Vi söker en person med öga för detaljer och struktur. En person som också har förmåga att se helheten i en verksamhet och som gillar att lägga ner tid och engagemang i arbetet. Stämmer detta in på dig? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan för den här tjänsten hos Transport & Lagerservice. Vi arbetar med löpande urval i denna process så skicka in din ansökan direkt!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Transport & Lagerservice (TLS) räkning en Lagermedarbetare. Du kommer arbeta heltid hos TLS under sommarperioden juni-augusti. Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00 - 16:00

TLS håller till vid Gärde i Sundsvall, deras affärsidé syftar till att erbjuda samordningseffekter åt företag inom transportbranschen - En historia som varit lyckad då man idag är ett framgångsrikt företag inom branschen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och TLS önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som Logistiker kommer du att ses som navet i verksamheten. Du kommer att få en introduktion i dina arbetsuppgifter och här förväntas du ha viljan att lära dig för att snabbt komma in i arbetsuppgifterna. Du kommer sedan ha ansvar för att se till att förbereda för leveranser och se till att rätt artiklar är med i leveranserna för att sedan kunna transporteras till kund

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Packa in & ut varor som ska levereras/tas emot.
  • Logistiskt förbereda pallar med leveranser för kommande körningar (Ställa pallar i rätt ordning för kommande körningar)
  • Jobba med kontrollistor(administrativt) så paketen hamnar på rätt plats

Vi söker dig som:
Har en god förmåga att strukturera och planera som en del av arbetet då det kommer krävas i denna roll. Vi ser också att du har fallenheten att se saker och ting ur ett helhetsperspektiv i hur du kan underlätta för dina övriga arbetskamrater. Vi vill också att du gillar att arbeta i högt tempo och har viljan att utvecklas inom rollen. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är det meriterande, vidare så är det meriterande om du innehar C-behörighet och Truckkort.


START: V.25 eller V.26 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Jonathan Gerafi
Konsultchef

Om Transport och LagerService AB

Vår affärsidé är att erbjuda samordningseffekter huvudsakligen åt företag inom transportbranschen. Vi arbetar också hårt med utveckling av vår tredje parts logistik. Vårt motto är flexibilitet samt att på ett professionellt sätt utföra uppdrag med kort varsel.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.