Utbildning inom ekonomi/juridik? Se hit!

Vill du arbeta hos en attraktiv arbetsgivare och bidra till ett samhällsviktigt projekt samtidigt som du utvecklas inom AML/KYC? Då ska du läsa vidare! I denna variationsrika roll ges du möjlighet till professionell utveckling och god vägledning. Här får du chans till ett spännande och samhällsnyttigt arbete inom ett viktigt projekt hos en av storbankerna. Ansök redan idag för att säkra din plats i urvalet - ingen tidigare erfarenhet krävs!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning KYC/AML analytiker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till fanny.skott@pn.se 

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Observera att brevet ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord
Fanny Skott 
Storgatan 30, 972 32 Luleå

Du erbjuds
- En unik möjlighet att avancera inom AML/KYC hos en storbank
- En tjänst där du får arbeta nära seniora specialister och utvecklas tillsammans
- Löpande utbildning för att bli expert i din roll

Arbetsuppgifter
I rollen som analytiker är du en viktig resurs i bankens högt prioriterande arbete att motverka och förebygga penningtvätt och finansiering av terrorism. Tjänsten innebär att upprätthålla fullgod kundkännedom i bankens kundbas. Projektet kommer styras av seniora medarbetare där du har möjlighet till professionell utveckling.

Du kommer sitta i fina lokaler och tillhöra en enhet som präglas av gemenskap samt tydliga förväntningar. Tillsammans jobbar teamet mot uppsatta mål och fasta deadlines. I tjänsten förväntas du även ha ett tydligt fokus på uppgiften, en stor ansvarskänsla samt en fallenhet för att utföra arbetsuppgifterna med god kvalité och effektivitet.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstider.

Vi söker dig som:
Har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi, juridik eller annan likvärdig utbildning. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från AML/KYC-arbete men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du besitter en analytisk förmåga, ett drivande arbetssätt och är flexibel som person. Vidare är du en positiv lagspelare som säkerställer en bra känsla inom teamet.

START: Enligt överenskommelse 
OMFATTNING: heltid
STAD: Stockholm
URVAL: sker löpande
KONTAKT: Fanny Skott

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater.

Region

Sundbyberg i Stockholms län

Kontaktperson

Fanny Skott
Leveranschef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.