Lagermedarbetare till Keyplants Emtunga

Trivs du i ett högt arbetstempo och har dessutom truckkort A+B?
Perfekt, Keyplants i Emtunga söker just nu lagermedarbetare med start omgående. Vi arbetar med löpande urval, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Keyplants:s räkning lagermedarbetare. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Keyplants.

Keyplants är måna om arbetsplatssäkerhet, att det skall för alla vara högt i tak och att man tar hand om varandra.

Tjänsten är på heltid och du arbetar måndag-fredag. Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta såväl i grupp som individuellt. Du är alltid en del av ett team men vissa arbetsuppgifter utför du på egen hand och vissa utför ni som en hel grupp. Företaget bedriver produktion, montage och försäljning inom verkstads-, olje-, och läkemedelsindustrin och i din roll kommer du att bidra med allt ifrån att lasta av leveranser, ta fram material till andra avdelningar samt vara en lagspelare som gillar högt tempo och tajta samarbeten. Har du tidigare erfarenhet av motviktstruck kommer du snabbt komma in i arbetsuppgifterna. Du arbetar dagligen mot mål och har inställningen att alltid göra ditt bästa!

Vi söker dig som

* har truckkort A + B med arbetslivserfarenhet av rollen som truckförare
* har goda kunskaper av det svenska språket i tal och skrift

Meriterande är erfarenheter av systemet Monitor.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som lagermedarbetare. Du är resultatinriktad, detta är viktigt då du i det dagliga arbetat kommer att arbeta med tydligt uppsatta mål. Det är även viktigt att du är strukturerad och ordningsam i dina arbetsuppgifter då arbetet kräver struktur för att kunna vara så effektiv som möjligt och undvika fel. Arbetet förutsätter att du är självgående och ihärdig. Du arbetar nära dina kollegor vilket innebär att du behöver ha en god samarbetsförmåga för att teamet ska kunna samverka på bästa möjliga vis.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

 

 

Region

Vara i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

START: omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Emtunga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.