Mekanikkonstruktör sökes till globalt bolag!

Vi söker nu en mekanikkontruktör till vår kund i Västerås där du erbjuds en tjänst hos en ledande aktör inom branschen. Deras strävan är att utveckla marknaden med mer produktiva och hållbara lösningar inför framtiden. Ta chansen och sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
I tjänsten som mekanikkonstruktör kommer du att utveckla marknadsledande teknologier tillsammans med ditt team. Du kommer att spela en viktig roll i att leverera högkvalitativa produkter till kunder genom att ha nära kontakt med underleverantörer och produktion.

Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos kunden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
- Produktutveckling och produktdesign
- Projektexekvering
- Att stötta säljteamet
- Stötta och kommunicera med kunder, underleverantörer och verkstad

Vi söker dig som
- Har en relevant ingenjörsutbildning (inom exempelvis maskinteknik)
- Har erfarenhet av 3D-modelering och hållfasthetsberäkningar
- Har kunskaper av svenska och engelska i tal och skrift
- Kan praktisera självledarskap

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som mekanikkonstruktör hos vår kund. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann, lösningsorienterad och samarbetsvillig.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linn

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

 

Region

Västerås i Västmanlands län

Kontaktperson

Linn Östin
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.