Servicedeskmedarbetare med IT-intresse!

Har du ett stort tekniskt intresse? Drivs du att erbjuda hög och effektiv service utöver det vanliga? Vill du även vara en del av ett team som levererar oöverträffad service till affärskritiska kunder? Då är detta tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Tieto EVRY´s räkning servicedeskspecialister. Under den första perioden arbetar du som konsult via oss och om samtliga parter samt kundåterkopplingen är nöjda har du möjlighet till fast anställning hos TietoEVRY.

Du kommer sitta i Tieto EVRY´s lokaler som ligger i centrala Östersund, här sitter du i öppet kontorslandskap och arbetstiderna är vardagar mellan 8–17, schemalagd flex mellan 7-18 kan förekomma.

Du kommer helt enkelt få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen då TietoEVRY har de modernaste verktygen för både personlig uppföljning, statistik samt för att följa kundens leverans.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord alla frågor eller funderingar kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Som servicedeskspecialist kommer du främst att ge användarsupport och service till kunder gällande all typ av felsökningar eller kontohanteringar. Du ger även support till kunder relaterat till den hårdvara som används i kombination med företagets systemlösningar och applikationer.

I rollen tar du emot inkommande samtal från både privata och kunder inom offentliga myndigheter, kommuner samt landsting där vår kund hanterar deras större IT-tekniska lösningar.

Totalt omfattar servicedesken 60 st medarbetare och är en stor enhet med anknytning till leverans i både Stockholm och Skellefteå.
Du kommer att ha telefonen och ärendehanteringssystem som dina främsta arbetsredskap och du besvarar löpande inkommande ärenden utefter en given prioriterad ordning. Du rapporterar till närmsta chef och där uppföljningar sker både på fysiskt på plats samt digitalt.

Vanligt förekommande samtal är:
• Felsökning av nätverksutrustning
• Kontohantering
• Lättare tekniska frågor

Vi söker dig som:
Har erfarenhet inom support/servicedesk och som även har en god teknisk förståelse och kunskap samt brinner för att erbjuda god kundservice.

Vi ser det som en fördel om du har tidigare erfarenhet av användaradministration av Active Directory och O365, vidare är det meriterande om du har arbetslivserfarenhet av att jobba inom en kommun.
Du talar och skriver obehindrat i det svenska språket samt är bekväm att kommunicera på engelska då TietoEVRY är ett globalt företag som hanterar mycket information på engelska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. På arbetsplatsen förespråkar frihet under ansvar vilket kräver att du är självgående och kan ta egna initiativ. Du behöver vara kommunikativ och serviceinriktad samt ha förmåga att arbeta bra såväl i grupp som självständigt. Vidare krävs det att du kan arbeta under högt tempo och är lösningsfokuserad.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

 

Region

Östersund i Jämtlands län

Kontaktperson

Stina Vidmark
Konsultchef
Skicka mail

Om Tietoevry

TietoEVRY skapar digital fördel för företag och samhälle. De är ett ledande företag inom digitala tjänster och programvara med lokal närvaro och global kapacitet. Deras nordiska värderingar och arv styr deras framgång. TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland cirka 24 000 experter globalt. Företaget betjänar tusentals företagskunder och offentliga kunder i mer än 90 länder. TietoEVRYs årliga omsättning är cirka 3 miljarder EUR och dess aktier är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.