Central roll som teknikersupport i eftertraktat konsultbolag!

Sitter du fast i ett enformigt jobb och söker efter en roll där du får agera support åt kollegor runt om i Sverige? Kanske har du tidigare haft provisionsbaserade löner och längtar efter en stabil månadslön? Här erbjuds du möjligheten att ta nästa kliv i din karriär och samtidigt få en central roll i ett av landets mest eftertraktade konsultbolag. Sök idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en teknikersupport. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

 

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hantering av inkommande samtal och ärenden via funktionsbrevlådor från entreprenörer runt om i Sverige. Du har en central roll i företaget och din support är viktig, till tekniker och entreprenörer bistår du med information, supportärenden och registrerar sed mera detta i interna stödsystem.

Med en sann serviceglädje hjälper du kollegor och entreprenörer med support, dokumentation och information. Dessutom kommer du även i kontakt med en spännande bransch och har goda möjligheter att utvecklas hos vår kund som arbetar med olika typer av tekniska tjänster och lösningar inom flera områden.

 

En vanlig vecka kan innebära:
• Svara på inkommande samtal via telefon samt hantera ärenden via mail.
• Hjälpa entreprenörer som arbetar i fibernätet runtom i Sverige med supportärenden
• Bistå med information och säkerställa kvalité i stödsystem samt tillhörande administration
• Dokumentera de ärenden du tar emot och uppdatera register
• Genomgå omfattande utbildning i början av din anställning och löpande för att utvecklas i din roll och kunna ta hand om komplexa ärenden.

 

Vi söker dig som
• Är tekniskt intresserad
• Är obehindrad i svenska i tal och skrift samt har god dator- och telefonvana från tidigare arbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk support eller telekombranschen alternativt har arbetat inom service.

För att lyckas i rollen är du självgående, har ett flexibelt förhållningssätt och arbetar med hög kvalitet. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter, driver ditt eget arbete framåt och du trivs att arbeta i ett högt tempo.

 

Om oss:

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare

Region

Karlstad i Värmlands län

Kontaktperson

Rebecca Bly
VD

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.