Resande reliningtekniker till Pollex!

Har du tidigare erfarenhet av installationsarbete inom relining? Söker du ett praktiskt arbete där du får möjlighet att arbeta runt om i Sverige? Vi söker nu reliningtekniker till Pollex!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Pollex räkning installationstekniker inom relining. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Pollex under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Pollex önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
Ett varierat arbete där du får använda kroppen samt arbeta utomhus på olika platser runt om i Sverige. Du får självklart traktamente och ersättning för resor! Efter 6 månader i rollen kan möjlighet att ta C kort finnas, om du inte har det sedan tidigare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team om 3-4 personer där ni driver och utför schaktfria installationer av flexibla foder med UV ljus. Ett arbetssätt som är fördelaktigt i framförallt städer då arbetet går fort och nästintill är schaktfritt. Arbetet görs för att förnya gamla rör och därigenom förlänga livslängden, utan att gräva upp hela röret.

Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet inom relining. Du trivs med att arbeta fysiskt och reser gärna i arbetet då du kommer arbeta på annan ort under längre perioder. Detta innebär givetvis även att du är ledig lite längre perioder också. Det är positivt om du har C-kort men inget krav inledningsvis. Framöver blir det dock ett krav, vilket öppnar upp för möjlighet att ta det om allt har fungerat bra och att du ser långsiktigt på tjänsten efter 6 månader (upplägg för det kommer presenteras vid ett senare skede om aktuellt).

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Pollex. Du ska vara flexibel och lösningsorienterad, vidare ser vi att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra, då det är av stor vikt både för att projekten ska flyta på samt utföras säkert. Vidare ser vi att du är nyfiken och lyhörd.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå eller annan ort då arbetet utförs i hela Sverige
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Josefine Häggström
Konsultchef

Om Pollex

Sedan 1985 förnyar, rensar och provar vi rör i mark och fastighet. Vi underhåller och förnyar samhällets dolda infrastruktur – vatten, avlopp och ventilation. Den syns inte, men alla använder den! Vi är specialister på underhåll samt schakt- och rivningsfria metoder. I mark jobbar vi med schaktfri ledningsförnyelse och underhåll inom området Vatten- och Avloppsteknik. Vi rensar och renoverar ledningar för dricksvatten, avlopp, fjärrvärme, gas och industri. I fastighet jobbar vi med rivningsfri kanaltätning av ventilation samt varmvattencirkulation.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.