LKAB söker projektledare till Samhällsomvandlingen!

Vill du vara en del av teamet som förvandlar Kiruna? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi projektledare inom samhällsomvandlingen till LKAB. Hos LKAB erbjuds du en arbetsplats som genomsyras av engagemang, positivitet och gemenskap. Låter detta intressant? Ansök redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för LKABs räkning projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos LKAB.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och LKABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ronja.lilja@pn.se

Arbetsuppgifter

Som projektledare hos LKAB får du vara med i projekt som utförs för att möjliggöra fortsatt gruvbrytning. I rollen som projektledare ansvarar du för att genomföra projekt utifrån beslutad omfattning, ekonomi och tidplan. Projekten omfattar allt från parkeringar, nybyggnation av bostäder, nya verksamhetslokaler, flytt av byggnader, avveckling av områden med mera. Projektledaren leder projekt inom såväl förprojektfas som genomförandefas, i samarbete med projektgruppen.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan bland annat vara:

• Planera projektets genomförande
• Bemanna projektet
• Styra, leda, delegera och följa upp projektarbetet
• Förmedla information

Vi söker dig som:

Har civil- eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område eller har annan erfarenhet som kan likställas. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos LKAB. Du är nyfiken och ansvarstagande samtidigt som du är noggrann och målmedveten. Vidare ser vi att du är självgående och tycker om att samarbeta med andra, kommunicerar på ett tydligt sätt och skapar goda relationer.

Erfarenhet inom bygg-anläggningsentrepenader och kunskap inom entrepenadjuridik är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ronja Lilja

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på ronja.lilja@pn.se

Region

Kiruna i Norrbottens län

Kontaktperson

Ronja Lilja
Konsultchef
070-9235004

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.