Konsultchefsassistent till Professionals Nord Linköping

Är du student och vill utvecklas i en tjänst som ger meriterande erfarenheter inför framtiden? Vill du vara en del av ett gäng som värdesätter gemenskap där vi firar våra framgångar tillsammans? Gillar du dessutom att ta eget ansvar och leverera resultat? Vi är ett företag med unga entreprenörer som brinner för vårt arbete och vår vision – Rekrytering i världsklass! Ta chansen att vara med på vår resa och bli del av vårt kontor i Linköping! 

Professionals Nord är en flexibel och nytänkande organisation. Du får förmånen att vara med på en tillväxtresa där varje affär gör skillnad. Tillsammans ska vi de närmsta fem åren omsätta en halv miljard, vara med i topp tio över största bemanningsföretagen i Sverige och samtidigt vara Nordens bästa arbetsgivare.

Information om tjänsten
I rollen som konsultchefsassistent arbetar du ungefär två dagar i veckan utöver dina studier. Schema läggs veckovis och baseras på arbetsbelastning nästkommande vecka, samt de möjligheter som finns utifrån ditt studieschema. Du går in som konsultchefsassistent i Linköpingsteamet där du ges möjligheten att utvecklas varje dag.

 Amanda arbetar idag som konsultchefsassistent och beskriver sin roll så här: 

"Rollen som konsultchefsassistent är världens bästa extrajobb därför att man ständigt lär sig nya saker vilket gör att arbetet är roligt, utvecklande och varierande. På PN kommer du aldrig stanna i utveckling, utan ständigt utmanas tillsammans med peppande och stöttande kollegor vid sin sida. Jag kan verkligen rekommendera att ta chansen att få ett första kliv in i rekryteringsbranschen och arbeta med olika delar inom rekrytering, tillsammans med bästa gänget på PN!"

Arbetsuppgifter

Som konsultchefsassistent hjälper du leveransteamet med administrativa uppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

  • Gå igenom urval
  • Genomföra telefonintervjuer
  • Stödja konsultchef kring avtalsskrivningar och intervjuer
  • Besvara frågor från kandidater via mail och telefon.

När du är klar med dina studier finns det goda möjligheter att fortsätta avancera in i en heltidstjänst på bolaget precis som många av våra tidigare assistentstjärnor.

Vi söker dig som:

  • Studerar inom HR/Beteendevetenskap alt. läser en likvärdig utbildning och har minst 1,5 år kvar av dina studier. 
  • Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet där du har haft kundkontakt och fått använda din förmåga att ta initiativ och eget ansvar.
  • Har möjlighet att arbeta minst 2 dagar i veckan 
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta tätt med kollegorna i Linköping och samarbetet sträcker sig även med övriga kollegor runt om i landet.

För att trivas i rollen som konsultchefsassistent på Professionals Nord ser vi att du är om person identifiera du dig med våra värdeord - Snäll, Framgång & Lycka. Vi tror även att du har en arbetsglädje, är utåtriktad, peppad och sprider bra energi då vi värderar att ha roligt på jobbet. Skicka in din ansökan idag om du vill arbeta på ett företag med hög energinivå och gemenskap!

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på marija.biletic@pn.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef
070 880 32 23

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.