Teamchef inom backoffice till Ropo Capital!


Nu söker Ropo Capital deras nästa Backoffice chef som kommer att arbeta både operativt men även med uppföljning av teamet i deras fortsätta tillväxtresa! Här får du möjligheten att jobba i en rolig, utvecklande och kundorienterad roll!

Om Ropocapital

Ropo Capital erbjuder vad de kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, dvs. allt från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering och levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Nu siktar de på att vara den ledande leverantören av tjänster inom fakturans livscykel i Norden år 2023! 

Du erbjuds: 

 • En plats i ett team om 20 engagerade medarbetare som har riktigt roligt tillsammans
 • Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa och chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter
 • Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och flexibel arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg

Om tjänsten

Som Teamlead Backoffice kommer du tillsammans med ditt team att bygga upp enheten och sätta gemensamma arbetssätt och rutiner. Du kommer också att arbeta med rådgivning gentemot kunder till viss del, men även leda ditt team mot goda resultat och uppsatta mål.


Du kommer bland annat att:


 • Agera rådgivare gentemot kunder på ca 50% och agera teamledare 50% av tiden
 • Utveckla och coacha – för att skapa de bästa förutsättningarna för medarbetarna att göra ett bra jobb
 • Bygga upp och utveckla Backoffice - utvärdera och förbättra nuvarande processer och rutiner för att säkerställa en effektiv och högkvalitativ leverans
 • Tillsammans med övriga kollegor i Operations ledningsteam arbeta och verka för att enheten når uppsatta mål med prioritet kring finansiella mål
 • Delta i forum för samverkan och andra interna samarbeten för att säkerställa bästa möjliga leverans och kundvärde


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Ropocapital. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ropocapitals önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Vi tror att du som söker

 • Har tidigare erfarenhet av ledarskap
 • Har kunskap alternativt erfarenhet inom inkasso-branschen
 • Har mycket goda kunskaper inom Office-paketet
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift

Du har en stor känsla för service, kvalitet och tar stort eget ansvar. Du har inga problem att ta snabba beslut när det behövs och tycker om att samarbeta med andra.

Det är meriterande om du har kunskap inom inkassosystem, exempelvis Nova.

Start: Vid möjlighet
Omfattning: Heltid
Stad: Göteborg
Urval: Löpande
Kontakt: kathinka.evers@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef

Om Ropo Captial

Ropo Capital kombinerar informationslogistik med kredithantering och erbjuder tjänster som täcker hela fakturans livscykel - från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Genom att våga tänka nytt sätter dem en ny norm på marknaden och de brinner för att skapa värde för deras klienter och deras kunder i form av överskådliga flöden, grymma kundupplevelser och bättre finansiella resultat. Ropo Capital konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med egenutvecklad teknik i framkant. För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Kulturen präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja – från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. De konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.