Vi söker näste lönekonsult till vårat lagbygge!

Vi söker nu lönekonsulter som är nyfiken på lön och vill specialisera sig inom området. Eller du som redan är expert och vill dela med dig av dina erfarenheter. Du och dina kollegor har ett gemensamt helhetsansvar gällande kunders lönearbete. Du kommer därför vara en viktig kugge i att bygga gruppen vidare till en fortsatt stark löneavdelning. 

Information om tjänsten

Är du junior lönekonsult kommer du snabbt ges möjligheten till ett stort förtroende och ansvar. Självklart får du även stöttning från mer erfarna kollegor. Som nyanställd handlar arbetet till stor del om att lära sig diverse system, ansvara för reseräkningar samt registrering av nyanställda hos kunderna. I början är det vanligt att jobba med lite mindre kunder för att sedan växla upp till större när du har samlat på sig mer erfarenhet. Här har du en fantastisk möjlighet att växa och utveckla din kompetens.

En stor del av månaden innebär att jobba med lönekörningar. Det innebär att hjälpa kunder att betala ut löner, samt besvara mängder av frågor kopplat till det. Vår ambition är att löneutbetalningarna ska ske så pass smidigt att kunderna inte ska behöva tänka på det överhuvudtaget. 

Mellan lönekörningarna kommer det ges tid till att utbilda dig själv och hålla dig uppdaterad kring nyheter och lagändringar inom löneområdet, den tiden förväntar vi oss att du tar vara på.

Arbetsuppgifter

Som lönekonsult jobbar man i många olika system så du kommer behöva grotta ner dig i dessa samt ständigt förbättra dina systemkunskaper. En av våra framgångsfaktorer är ett nära samarbete med redovisningskonsulterna på kontoret, en kontakt som är väldigt lärorik och värdefull!

Dagarna är varierande med inslag av:

* Avdelningsmöten där vi diskuterar olika kunders frågeställningar och hjälper varandra i teamen.

* Stötta och ge rådgivning till kunder, administrera löner och ansvara för månatliga lönekörningar.

* Mycket kundkontakt och problemlösning.

* Ett nära arbete med dina kollegor.

* Arbeta med ett lösningsorienterat fokus.

Som lönekonsult lär du dig hela tiden nya saker då det är ett ständigt förändligt område. Det kommer till exempel regelbundet nya lagar och regler eller nya riktlinjer från Skatteverket som påverkar löneområdet.

Att vara konsult skiljer sig mycket från att jobba inhouse på en löneavdelning där man har ett och samma bolag i fokus. Som konsult jobbar man med flera olika kunder parallellt – vilket gör att det är mycket att hålla koll på vilket bidrar till en omväxlande vardag. Alla kunder ser väldigt olika ut då de t.ex. inte har samma kollektivavtal, policy osv. Det blir många olika kontaktytor och i perioder går man på en del kundmöten, så att träffa kunderna och bygga relationer är en naturlig del av din vardag!

Vi söker dig som

* Har ett ekonomiskt intresse eller som har läst någon YH/KY/Högskole-utbildning med inriktning mot lön/ekonomi.

* Du som tidigare har arbetat med lön i någon omfattning och vill fortsätta att utvecklas - då har du din möjlighet här!

Då vi de närmsta åren kommer satsa stort för att bygga upp denna gruppering behövs även du som har flera års erfarenhet av lönehantering.

Varmt välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Sundsvall

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på frida.soderstrom@pn.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Frida Söderström
Regionchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.