Konsultchef till Professionals Nord Eskilstuna

Professionals Nord är Sveriges mest expansiva bemanningsföretag sett till omsättning, intern personalstyrka och geografisk spridning. 2021 öppnade vi upp fem nya kontor i Sverige och innan 2023 ska vi expandera till våra nordiska grannländer! Nu söker vi ytterligare en konsultchef till vårt härliga gäng i Eskilstuna! Skicka in din ansökan idag om du vill arbeta på ett företag med hög energinivå och gemenskap!

 

Information om tjänsten

I rollen som Konsultchef på PN kommer du att jobba nära tillsammans med sälj- och leveransteamet som med glädje väntar på att du ska komma på plats. Du kommer att ha duktiga mentorer som är angelägna om att lära dig allt de kan. Hos oss är beslutsvägarna korta och du får förtroende och mandat från start. Det är bara du som sätter gränserna för hur långt du vill gå och utvecklas, hos oss finns många karriärvägar och bolaget växer så det knakar. Detta i kombination med ett arbetsklimat som genomsyras av drivna kollegor med härlig humor och arbetsglädje. Du kommer givetvis erbjudas utbildning och alla verktyg som krävs för att kunna briljera från dag ett. Visst låter väl detta intressant?

På Eskilstunakontoret arbetar i dagsläget vår VD och kundansvarig Philip, konsultchef Malin, kundansvarig Denis och snart även en konsultchefsassistent. Tillsammans har vi bred erfarenhet inom branschen och ser nu fram emot att utöka teamet ytterligare!

 

Arbetsuppgifter

Som konsultchef blir du en viktig del av leveransteamet och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av följande:

  • Rekrytering: Kravprofil, annons, urval, intervju, presentation till kund och anställningsprocess.
  • Personalansvar för konsulter: Uppföljning av trivsel, utveckling, arbetsmiljö, utveckla ditt ledarskap, arbetsrätt etc.
  • Skapa kundrelationer: Bygga upp och underhålla affärsmässiga relationer till dina kunder.

 

Vi söker dig som:

  • Har en eftergymnasial examen inom Personalvetenskap/HR/Beteendevetenskap/Psykologi/Ekonomi eller liknande.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
  • Har B-körkort.

För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och hjärta från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten! Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Du bör vara noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har förmågan att ta ansvar och följer upp det du åtagit dig. Det är viktigt att du trivs i nära samarbeten då du kommer arbeta tätt med dina kollegor i Eskilstuna och samarbetet sträcker sig även med övriga kollegor runt om i landet.

Som person kan du även identifiera dig i våra värdeord:

FRAMGÅNG: Du utmanar dig själv och dina kollegor att hela tiden utvecklas, du jobbar hårt men smart!
SNÄLL: Du kommer tillhöra Nordens bästa arbetsplats och är med och bidrar till den familjära stämningen på PN
LYCKA: Du tycker att du har världens roligaste jobb och sprider energi i vardagenSTART: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Eskilstuna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Konsultchef Malin Qvarsell, 076-888 90 60

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Eskilstuna i Södermanlands län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Professionals Nord är Sveriges snabbast växande bemanningsföretag! På fem år har vi gått från 0–100 miljoner i omsättning. Nästa mål är att nå miljarden och öppna kontor i Norden. Vi arbetar med personaluthyrning och rekrytering genom att leverera skräddarsydd kompetensförsörjning i världsklass. Vi vill göra människor lyckliga varje dag! Följ vår resa inom bemannings- & rekryteringbranschen.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.