Anläggningsarbetare till Murbyggarna

Har du tidigare arbetat med markarbete och vill du kliva in i ett företag som just nu befinner sig i en spännande fas? Är du en engagerad, driven och flexibel person som trivs med ett fysiskt arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Murbyggarna i Norrland AB räkning ett flertal mark och anläggningsarbetare. Murbyggarna i Norrland AB (fd. MB Sten & Mark AB) startades våren 2012 med säte i Sundsvall. De har idag vuxit till en konkurrenskraftig aktör på den lokala marknaden. Hösten 2022 köptes delar av företaget upp av ett lokalt företag och därigenom har Murbyggarna idag siktet inställt mot att etablera sig inom kontruktionsmurar som exempelvis gabioner i infrastrukturprojekt runtomkring i Sverige. Företaget verkar i huvudsak mot offentliga sektorn inom mark och anläggning.
Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Murbyggarna under de första 6 månaderna. Intentionen är att du efter det ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Murbyggarnas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
• Ett varierat arbete där varje projekt är unikt
• En flexibel och stöttande arbetsgivare
• Frihet under ansvar där du också är en del av ett sammansvetsat team

Arbetsuppgifter
Du kommer få en möjlighet att vara med på en etablering inom infrastrukturprojekt i Sundsvallsområdet men även projekt på andra orter i Sverige. Rollen hos Murbyggarna innebär ett fysiskt och varierande arbete där dina arbetsuppgifter bland annat kan innebära arbete med:

• Kantsten & stenläggning
• Kanalisationer & kabelförläggningar
• Vatten & Avlopp
• Stödmurar

Vi söker dig som:
Tidigare har arbetat inom anläggningsbranschen eller något vi bedömer som likvärdigt eller har en utbildning inom bygg & anläggning. Du har körkort (B) och behärskar svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har utbildning i ESA, APV, säkra lyft eller liftutbildning men inget krav. Vi ser det även som en fördel om du har förarbevis för hjullastare eller grävare.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Murbyggarna. Du är duktig på att samarbeta men är samtidigt självgående och kan ta egna initiativ. Du räds inte för att arbeta fysiskt tunga arbetsmoment och tar stort ansvar för ditt arbete.

START: April eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall med möjlighet till arbete på annan ort
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Stina Vidmark
Konsultchef

Om Murbyggarna

Murbyggarna i Norrland AB (fd. MB Sten & Mark AB) startades våren 2012 med säte i Sundsvall. De har idag vuxit till en konkurrenskraftig aktör på den lokala marknaden. Hösten 2022 köptes delar av företaget upp av ett lokalt företag och därigenom har Murbyggarna idag siktet inställt mot att etablera sig inom kontruktionsmurar som exempelvis gabioner i infrastrukturprojekt runtomkring i Sverige. Företaget verkar i huvudsak mot offentliga sektorn inom mark och anläggning.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.