Löneadministratör till redovisningsbyrå med unikt serviceutbud!

Inledning:
Söker du en arbetsgivare som vill satsa på dig och din personliga utveckling? Har du erfarenhet av lönekörning? Trivs du i en roll som låter dig ta stort ansvar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en löneadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
I takt med att koncernen växer behöver företaget expandera. För dig som vill växa tillsammans med företaget finns oändliga utvecklingsmöjligheter.

För att säkerställa att du snabbt kommer in i arbetet kommer en rutinerad kollega finnas nära till hands. Dina nya kollegor väntar med glädje på att få välkomna dig!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension m.m.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med en rutinerad kollega ansvarar du över koncernens lönekörningar och administration. Arbetsuppgifterna inkluderar:
• Intern och extern lönekörning
• Hantering av traktamenten
• Lönekörning och löneutbetalningar för tjänstemän samt kollektivanställda.
• Tidsattestering och löneadministration

Vi söker dig som:
Har grundläggande kunskaper inom administration och ekonomi, antingen från utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vidare har du tidigare erfarenhet av lönekörningar och löneutbetalningar samt goda kunskaper i Office-paket, framför allt Excel.
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du strukturerad och angelägen om att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du tycker om att ta ansvar och har en god samarbetsförmåga.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Stina Vidmark
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!



Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.