Social Media Manager på deltid sökes!

Är du studerande och på jakt efter ett roligt och utvecklande extrajobb på sidan av dina studier? Har du dessutom ett stort intresse för motorsport och vill ta chansen att arbeta inom ett ledande företag inom motorolja och racing? Sök tjänsten som Social Media Manager till vår kund redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning dig som studerar och kan gå in i rollen
som Social Media Manager deltid, om ca 10-15 timmar i månaden. Behovet kan komma att variera från vecka till vecka. För rätt person som har ett långsiktigt tänk kan det på sikt ges goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
• En möjlighet att växa och utvecklas i ett ledande företag inom motorolja och racing
• Utveckla och starta upp företagets sociala medier i Sverige
• Möjlighet till flexibilitet i schema och att arbeta hemifrån
• Stöttning och samarbeten med kompetenta kollegor världen över

Arbetsuppgifter
Som Social Media Manager hos vår kund har du möjlighet att använda din kreativitet för att skapa content och marknadsföra olika kampanjer. Rollen innebär ett huvudansvar över att utforma och publicera innehåll till kundens sociala medier, med främsta fokus på Instagram och Facebook. Du ansvarar själv över vilket content som kommer till användning och hur det ska användas på bästa sätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Producering av content till sociala medier (filmer, GIFs, foton, animation)
• Planering och uppföljning av aktiviteter i företagets sociala medier
• Att skapa kampanjer anpassade för sociala medier

Vi söker dig som
som studerar en eftergymnasial utbildning inom exempelvis medie-och kommunikationskunskap och vill utveckla dina kunskaper inom sociala medier. Vidare har du ett stort intresse för motorsport.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Social Media Manager. Som person är du driven och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga då du kommer att ha många kontaktytor i rollen.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Mia Haaster
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.