Vill du arbeta inom en enhet för logistik?

Inledning:
Vill du arbeta i en spännande högteknologisk bransch och bidra till ett bättre klimat? Då kan du vara den vi söker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag medarbetare till enheten för logistik. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under 9 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt kundföretags önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
Som medarbetare hos vårt kundföretag är möjligheterna många, både vad gäller en individuell utveckling på en personlig nivå såväl som på en teknisk nivå. Du får arbeta med ett härligt gäng engagerade medarbetare i en dynamisk, inspirerande och spännande arbetsmiljö.

Enheten ansvarar för strategiskt inköp och leverantörsprestanda för externa flöden.
Du kommer att utvärdera och hantera prestanda hos kritiska tillverkningsleverantörer. Det innebär bland att definiera, hantera och utföra övervakning av leverantörsaktiviteter och logistikflöden. Till detta kommer du att identifiera, föreslå och implementera prestandaförbättringar. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och hittar snabba lösningar inom kvalité och tekniska frågor. Du är även med och leder samt stödjer tilldelade kostnadsreduktioner och nya produktprojekt.

Arbetsuppgifter
Jobbet innefattar att hantera nedflödet av kvalitets- och tekniska krav till leverantörer. Det innebär bland annat att;

• utföra periodiska leverantörsutvärderingar
• kommunicera resultat med leverantörer
• förstärka och driva prestationsförväntningar
• leda och kvalificera in nya leverantörer samt utveckla befintliga leverantörer

Jobbet har sin utgångspunkt i Västerås men då vårt kundföretag är ett internationellt etablerat bolag ingår det resor i tjänsten, såväl internationella som nationella resor. Arbetet kräver att du hanterar både engelska och svenska på professionell nivå både i tal och skrift.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning samt dokumenterad erfarenhet kopplat till att ha arbetat med leverantörskontakter, flödesanalyser eller tillverkning. Du har även erfarenhet av att arbeta med projekt och antingen varit ansvarig eller stödjande till dessa. Du är van vid att arbeta utefter ritningar och andra specifikationer utförda enligt ASME-standarder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i denna roll. Vi tror att du är kvalitetsmedveten och arbetar på ett strukturerat sätt. Du har även en egen stark drivkraft till att lösa problem och nå bästa möjliga resultat samtidigt som du är samarbetsvillig.


START: Omgående, enligt ö.k
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Västerås i Västmanlands län

Kontaktperson

Rebecka Permestam
Konsultchefsassistent

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.