Produktionsledare till Cranab!

Vill du vara med och driva förbättring? Har du ett öga för effektivisering och vill ha en roll där du får vara med och påverka? Cranab står inför en spännande framtid, du har du chans att bli Cranabs nästa Produktionsledare!

Korta beslutsvägar är verklighet hos Cranab, ta ett snabbt beslut och skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Cranabs räkning en produktionsledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Cranab.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cranabs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Cranab har sin verksamhet fördelad på två fabriker i Vindeln. För rätt person kan det finnas möjlighet att göra vissa administrativa sysslor på annan ort men normalt är du på plats i Vindeln. Tjänstemän och kollektivpersonal är fördelade på dessa två fabriker och du kommer tillsammans med ytterligare en produktionsledare ansvara för produktionen i fabriken.

Arbetsuppgifter
Din huvuduppgift är att utveckla och driva avdelningen inom plåt, robotsvetsning och CNC. Din roll kommer ha ett stort fokus på förbättringsarbete. Det kan handla om rutiner, materialval, processer, inköp etc. Du förväntas inte direkt komma med revolutionerande förändringar för hela företaget utan fokus är den dagliga effektiviteten och de många små förändringarna. Många bäckar små!

I ditt dagliga arbete med produktionen jobbar du tätt ihop med planeringsansvarig för att kunna samordna bemanning och fördela arbetskraft. Du hanterar kvalitetsärenden, avvikelserapporter och arbetsmiljöfrågor. Du kommer att ha personalansvar för ca 20 medarbetare. I företaget finns stödfunktion i form av HR-resurs.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Driva utvecklings- och förbättringsarbete
• Personalansvar
• Leda projekt
• Förbereda möten, inköp,

Vi söker dig som:
Har erfarenhet från industrin sedan tidigare, har du erfarenhet av att arbeta som ledare är det meriterande då det är 20 personer du kommer att ansvara för. Körkort b samt svenska och engelska är krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cranab.

Vi tror att du är driven och nyfiken, med en vilja att bidra till utveckling. Vi tror även att du är en lagspelare, samtidigt som vi ser att du kan fatta beslut och motivera dina medarbetare. Du är en person som inger förtroende och skapar engagemang, är tydlig och noggrann.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Vindeln
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Information om Cranab AB
Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Att ytterligare förstärka denna ställning och att etablera sig i samma position inom området timmerbils- och recyclingkranar är det mål de nu strävar efter.

Cranab AB har idag ca 120 anställda och omsätter ca 300 miljoner kr. Deras två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå.
Läs gärna mer på www.cranab.se

Region

Vindeln i Västerbottens län

Kontaktperson

Josefine Häggström
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.