Larmtekniker sökes som operativ arbetsledare!

Har du erfarenhet av att arbeta som larmtekniker och vill ta nästa steg i karriären? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en operativ arbetsledare till säkerhetsavdelningen på Comdate i Luleå. Här får du möjlighet att utvecklas i din roll på en positiv och familjär arbetsplats. Låter det som något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande!


Information om tjänsten

Tjänsten är en del av vår direktrekrytering, vilket innebär att Professionals Nord ansvarar för rekryteringsprocessen men att du anställs direkt hos Comdate. Företagets önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ronja.lilja@pn.se


Arbetsuppgifter

I rollen som operativ arbetsledare kommer du vara ansvarig över planering, projektledning och introduktion av juniora tekniker. Utöver detta kommer du även arbeta ute på fält ute hos stora lokala kunder med installationer och driftsättning av brandlarm, inbrottslarm, passersystem och kamerasystem.

Du kommer utgå från Comdates fräscha och centrala lokaler i Luleå. Du kommer ingå i ett familjärt och härligt team på cirka 6 personer som värdesätter att ha roligt på jobbet. Comdate är en del av Nelab koncernen med cirka 190 anställda på flera orter i Norrbotten och Västerbotten vilket gör att du har stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer till en platt organisation i en familjär atmosfär. Här får du åka med på roliga sommarfester och julfester inom koncernen. Utöver detta erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, fredagsfrukostar och egen relaxavdelning som du kan låna.

Vi söker dig som:

• Har tidigare erfarenhet av arbete med larm eller el.
• Behärskar svenska samt engelska i tal och skrift
• B-körkort

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Comdate. Som person ser vi att du är lösningsorienterad, glad och social som tillsammans med kollegorna gör sitt bästa för våra kunder. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och att du har ett brinnande intresse för teknik och elektronik i allmänhet.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ronja Lilja

Region

Luleå i Norrbottens län

Kontaktperson

Ronja Lilja
Konsultchef

Om Comdate

Sedan 90-talet har Comdate skapat effektiva lösningar för företag och organisationer inom nätverk, IT-säkerhet, telefoni/UC, mobilitet, plattform, virtualisering och drift, samt larm och säkerhet. Huvudkontoret ligger i Piteå men våra medarbetare servar kunder runt om i hela Sverige. På kontoren i Piteå och Luleå arbetar idag ca 45 personer med IT-kommunikation, larm & säkerhet, server & lagring samt fiber- och nätverksinstallationer.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.