Dansktalande medarbetare till Synsam

Synsams butiksmedarbetare vill att du supporterar dem! Pratar du danska och har tidigare erfarenhet av service kan det vara du som hjälper dem med deras ärende nästa gång. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
Synsam söker nu en ny medarbetare till sin danska butikssupport. I rollen kommer du ingå i Synsams nordiska team och supportera deras butiker med abonnemangsaffärer. Teamet består idag av 8 medarbetare som jobbar tätt ihop med IT- och utvecklingsteamet. För att komma in i rollen på bästa sätt kommer du få en gedigen introduktion som består av klassrumsundervisning för att tex. gå igenom olika abonnemang, följt av två veckors skuggning av en kollega.

Arbetsuppgifter
Du kommer att hantera ärenden via mail och telefon från anställda i Synsams butiker. Du hjälper Synsamkollegor på den danska marknaden primärt men även övriga nordiska marknader i frågor gällande företagets produkter, avtal, krediteringar, beställningar och frågor som inte kan lösas direkt i butiken.

Vi söker dig som
• Har tidigare arbetslivserfarenhet inom service
• Talar och skriver svenska och danska obehindrat då du kommer att använda båda språken
Tidigare erfarenhet från liknande bransch är meriterande.

Som person ser vi att du är:

• Flexibel
• Serviceinriktad
• Ansvarstagande

Information om tjänsten
Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult på Synsam. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns möjligheter att på sikt bli anställd hos Synsam, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Start: Så snart som möjligt
Omfattning: Heltid, 8.15- 17-00 måndag-fredag, var 9–10 vecka jobbar du 9.15-18 inkl. en lördag mellan 10-15 och då är du ledig fredag veckan därpå.
Ort: Sankt Eriksplan, Stockholm. Arbetet kommer att ske från kontoret.

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Paula Rosén
Konsultchef

Om Synsam

Synsam Group är en ledande optikerkedja i Norden med ett brett och hållbart Lifestyleerbjudande. Synsam Group erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för ögonhälsa och ögonmode utifrån kundens olika livsstilar och behov. Koncernen har cirka 4 000 medarbetare, en omsättning på cirka 5 miljarder SEK (rullande 12 månader till juni 2022) och har cirka 500 butiker i Norden som drivs under varumärkena Synsam, Ai Eyewear samt Profil Optik i Danmark. Genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept är Synsam Group en stark innovatör på den nordiska optikmarknaden inom flera områden, inklusive kundresa, produkterbjudande och ESG. Synsam Groups aktie handlas på Nasdaq Stockholm (SYNSAM).

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.