Projekt- och Dokumentationsstöd till Söderenergi

Söderenergi söker nu förstärkning i form av en Projekt- och dokumentationsstöd för bolagets linjeverksamhet och investeringsprojekt. För Söderenergi står miljömedvetenhet i fokus och företaget ligger i framkant när det kommer till hållbar energiförsörjning. Är du en person som trivs med många kontaktytor och har ett intresse för teknik så läs vidare!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu för Söderenergis räkning en Projekt- och dokumentationsstöd. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Söderenergi.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Söderenergis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Du erbjuds:
• Ett flexibelt arbete sett till både remote-arbete och arbetsuppgifter
• En chans att arbeta med ett antal IT verktyg, MSOffice, AutoCad, Advantum, mfl.
• En gedigen introduktion och upplärning för att skaffa sig de verktyg som öppnar upp för att med tiden axla mer ansvar.
• Ett tätt samarbete med ansvarig samordnare för bolagets anläggningsdokumentation

Arbetsuppgifter
I rollen som projektstöd kommer du få följa bolagets långsiktiga projekt genom varje fas för hållbar energiförsörjning. Du kommer att ha en betydande del i dokumentationen från förstudie och planerandet av projekt, byggfasen där projekten tar form samt slutdokumentationen där samtliga förändringar ska noteras. Här agerar du spindeln in nätet med berörda kollegor och hjälper dem hitta, hantera, granska och kvalitetssäkra formalia av de dokument som berörs. Genom projekten är du en stöttepelare och ser till att dokumentationsfrågor löper på så smidigt som möjligt.

Exempel på arbetsuppgifter
• Säkerställa krav gällande hantering av anläggningsdokumentation.
• Verksamhetsnära arbete i projekten för att vägleda att dokumentationen ska möta verksamhetens behov.
• Stötta dina kollegor i att hitta rätt dokumentation för att underlätta deras arbete.
• Administrerar inkommen slutdokumentation från projekt, revisioner och underhåll.

Vi söker dig som
• Innehar en gymnasial utbildning med inriktning inom teknik alternativt arbetslivserfarenhet inom relevant område.
• Tidigare erfarenhet där du har hanterat dokumentation, gärna teknisk dokumentation
• Stort tekniskt intresse
• Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande om du innehar en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller har erfarenhet av att arbeta i en projektorganisation med dokumentation., helst inom energisektorn.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Söderenergi! Du är en kommunikativ person som motiveras av att ge god service till projekten, leverantörer och kollegor. Du har ett starkt tekniskt intresse och trivs med att bidra till förändrings- och utvecklingsarbete.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södertälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lucas Bryggman Lumare

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Söderenergi

Söderenergi har sitt huvudsäte i Södertälje och förser 300 000 personer med el och fjärrvärme i Stockholmsområdet. Här får du möjlighet att bidra med ett samhällskritiskt arbete för en hållbar framtid. Idag består bolaget av ca 150 anställda med varierade kompentenser inom allt från ekonomi till teknik. Bolagets värderingar syftar till individens ägarskap och lägger stor vikt vid att ta vara på medarbetarnas idéer och initiativ för bolagets fortsatta utveckling.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.