Elektriker till Eltel!

Information om tjänsten

Eltel är en marknadsledande aktör inom tekniska tjänster för infrastrukturella nätverk. Med en stark närvaro över hela Europa har de specialiserat sig på att leverera högkvalitativa lösningar inom energi, kommunikation och transport. De strävar efter att kontinuerligt förbättra och utveckla nätverk för en mer hållbar framtid. 

Professionals Nord söker i samarbete med Eltel elektriker till deras underhållsprojekt. Som en del av detta projekt hos Eltel får du möjligheten att utveckla dina färdigheter under din fyra dagars arbetsvecka samtidigt som du får resa över Sverige. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds 

Eltel strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som främjar karriärmöjligheter och personlig utveckling. 

 • Utmanande och variationsrika arbetsuppgifter
 • Kontinuerlig kompetensutveckling och yrkesmässig tillväxt
 • Möjlighet att arbeta i ett dynamiskt team som bryr sig om människan bakom jobbet

Arbetsuppgifter

Som underhållselektriker kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa driftsäkerheten i effektiviteten hos Eltels elmätare. Dina dagliga uppgifter kommer inkludera

 • Underhållsarbete på de elmätare som har defekter
 • Installerande av extra antenner
 • Nätstationsinstallationer
 • Övrigt elektriker jobb som underlättar för projektet

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen som underhållselektriker hos Eltel förväntar iv oss att du uppfyller följande krav

 • Certifierad elektriker med 1600 timmar ECY
 • Förståelse för elektriska system och komponenter 
 • Förmåga att arbeta självständigt 
 • Flexibilitet och vilja att resa i tjänsten, beroende på projektets krav
 • Goda kommunikationsförmågor på svenska och engelska 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas hos Eltel. Du är driven och vill utföra arbetet oavsett väder och omständigheter. Vidare trivs du med att arbeta i ett högt tempo och mot uppsatta mål. Du trivs med att arbeta ensam på resande fot.

START: Efter överenskommelse 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Resande
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Ospecificerat i Ospecificerat

Kontaktperson

Jonathan Gerafi
Konsultchef
Skicka mail

Om Eltel

Genom att kombinera el- och telekommunikation tar vi vara på vår gemensamma erfarenhet och kompetens för att erbjuda marknadens mest effektiva och innovativa lösningar. Allt för att säkra tillgängligheten i samhällets livsviktiga el- och telenät. Vi har varit med och lagt grunden till Sveriges infrastruktur för fast- och mobiltelefoni och idag bygger vi vidare med den allra senaste tekniken inom respektive område samtidigt som vi sköter drift- och underhåll på stora delar av infrastrukturen, bland annat på 80 procent av det svenska stamnätet på totalt 1300 mil. Idag har Eltel Networks en komplett marknadsnärvaro i Nordeuropa och är det ledande infranetföretaget, specialiserat på att planera, bygga och underhålla våra kunders el- och telenät med en stark lokal närvaro.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.