Ny medarbetare till Emhart Glass kvalitetsavdelningen sökes!

Inledning:
Är du en noggrann person med ett tekniskt intresse? Har du arbetat inom industri och vill fortsätta växa och utvecklas i din roll? Ta då chansen och bli en del av Emhart Glass, den globala och världsledande tillverkaren av den senaste tekniken inom glasformning. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Bucher Emhart Glass är en världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Nu söker Professionals Nord för Emhart Glass räkning en mättekniker till slutkontroll. Tjänsten är förlagd dagtid, 2 skift kan förekomma.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
• Att bli en del av ett stabilt och växande företag 
• En ansvarsfull och självständig roll med möjligheter till egen utveckling
• Att bli en del av ett engagerat och kompetens team

Arbetsuppgifter
Som mättekniker till slutkontroll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att utföra kvalitetskontroller av produkter och rapportera avvikelser. Du kommer även att genomföra slutkontroll av våra artiklar där du läser ritningar och säkerställer att artikeln överensstämmer med våra specifikationer, vid avvikelser kommer du att dokumentera i vårt affärssystem IFS. Som mättekniker på Emhart kommer du därmed att få arbeta både praktiskt och administrativt. Arbetet bedrivs både enskilt och i grupp och du kommer att ha daglig kontakt med produktionskoordinatorer.

Vi söker dig som:
har en avklarad gymnasieexamen och ett tekniskt intresse. Har du arbetat med mätteknik innan eller inom industrin är det positivt, men inte ett krav. Erfarenhet av att läsa ritningar är meriterande. Du har god datorvana och god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som mättekniker hos Emhart Glass. Du är kvalitetsmedveten och utför ditt arbete noggrant vilket innebär att du kan se detaljer och avvikelser. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team och trivs i en miljö där det ständigt finns saker att göra. Vidare besitter du god samarbetsförmåga och bryr dig om dina kollegor. 

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Leveranschef
0738002131

Om Bucher Emhart Glass

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.