CE-chaufför sökes till DHL!

Har du CE-körkort? Du kanske precis klarat uppkörningen eller så har du några år i branschen - oavsett vad så söker vi dig! Hos DHL erbjuds du en trygg arbetsplats som dessutom är certifierade enligt standarden Top Employer vilket innebär att de erbjuder sina anställda den bästa möjliga arbetsmiljön. Låter det intressant? Läs vidare och ansök redan idag!

Information om tjänsten

Du kommer att arbeta heltid under sommarperioden juni - augusti med goda möjligheter till förlängning hos DHL förutsatt att båda är nöjda med samarbetet.

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos DHL. Alla frågor kring tjänsten går till ronja.lilja@pn.se

Arbetsuppgifter

Som CE-chaufför på DHL kommer du utgå från terminalen i Luleå. Sträckorna kan variera beroende på uppdrag och kan skifta mellan körningar inom Norrbotten till södra delar av Norrland. Din huvudsakliga arbetsuppgift är lastning, lossning och transport av gods. Tjänsten är på heltid med varierade arbetstider och det kan förekomma att du behöver sova borta vid behov. 

 

Vi söker dig som:

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos DHL. Vi ser att du är en självgående person som har lätt för att lära. Vi ser vidare att du är en flexibel person som har möjlighet att vid behov arbeta helger och sova borta. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!


Krav för tjänsten är CE-behörighet, YKB, truckkort, ADR grund samt flytande svenska i tal och skrift. Vana av godshantering är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

START: 19 juni 2023
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ronja Lilja

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ronja.lilja@pn.se

Region

Luleå i Norrbottens län

Kontaktperson

Ronja Lilja
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.