Vill du vara med på branschens coolaste framgångresa?

Professionals Nord är Sveriges mest expansiva bemanningsföretag sett till omsättning, intern personalstyrka och geografisk spridning. Under föregående år öppnande vi upp fem nya kontor i Sverige och kommer bara fortsätta expandera. Vi anställer branschens absolut bästa medarbetare och söker nu fler stjärnor runt om i landet som vill vara med på denna framgångsresa!

PN är en flexibel och nytänkande organisation. Du får förmånen att vara med på en tillväxtresa där varje affär gör skillnad. Tillsammans ska vi de närmsta fem åren omsätta miljarden, vara med på topplistan över de tio största bemanningsföretagen i Sverige och samtidigt vara Nordens bästa arbetsgivare. Resan som vi hittills gjort tillsammans under bara i år är galen – 150 % i tillväxt med en bibehållen lönsamhet. Skicka in dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss och berättar mer om alla individuella möjligheter vi kan skapa tillsammans. If you can´t beat them – join them!

 

Information om tjänsten
PN är expanderar just nu kraftigt runt om i hela Sverige, snart tar vi även över våra nordiska grannländer. Det är människorna på PN som bygger vår kultur där vi tillsammans skapar det unika, något vår grundare Mattias Matsson förstått tidigt på denna framgångresa.

– Vi vill alltid ge människor för stora skor fylla ut och möjligheten att växa in i dem. Vi utbildar våra medarbetare i att bli företagsledare och entreprenörer. Vår bolagsstruktur ger fler människor möjlighet att påverka och dela på kakan. I stället för en toppstyrd organisation som dom stora bolagen har så vänder vi på det, vi anställer de bästa medarbetarna och ger dem möjlighet att påverka, på riktigt. - Mattias Matsson, Grundare PN

Vi erbjuder dig en spännande framtid och tillfredställande vardag med högt tempo, affärsfokus och ett stort hjärta för det vi gör och varandra. Vi som jobbar här är fast beslutna om att det är den bästa arbetsplatsen att arbeta på! Kan vi få ett bättre omdöme? – Vi vinner helt enkelt tillsammans.

 

Arbetsuppgifter
Letar du en traditionell tradig arbetsannons? Leta vidare!
Vi riktar oss helt enkelt till dig som kan definiera dig med Framgång, Lycka och framför allt Snäll med hjärtat på rätt ställe. Exakt titel eller ort är mindre viktigt då de absolut viktigaste för oss är vem du är som person.

Vill du ha en hjälpande hand på vägen vilka olika möjligheter vi har skapat hittills?

  • Kundansvarig; du ansvarar för att skapa långsiktiga kundrelationer och nya affärsmöjligheter.
  • VD; kommer du från branschen och vill ta nästa kliv för att växa? Du ansvarar fullt ut för din orts framgång och tillväxtsresa
  • Konsultchef; tidigare erfarenhet från branschen eller precis tagit examen inom personalvetare eller liknande? Du är ytterst ansvarig för dina konsulter och kundsamarbeten.
  • Konsultchefsassistent; Otroligt bra möjlighet på sidan av dina studier att både växa som människa och få fina meriter på ditt CV.
  • Se även längst ned för vilka möjligheter vi har nu hos oss just nu.

 

Vi söker dig som
Du kanske arbetar i rekryterings- och bemanningsbranschen, känner att utvecklingen stagnerat och vill hitta en ny utmaning? Eller kanske du studerar personalvetare eller motsvarande idag? Välkommen ombord på nästa stora spelare i branschen!

Som person kan du även identifiera dig i våra värdeord:
FRAMGÅNG: Du utmanar dig själv och dina kollegor att hela tiden utvecklas, du jobbar hårt men smart!
SNÄLL: Du kommer tillhöra Nordens bästa arbetsplats och är med och bidrar till den familjära stämningen på PN
LYCKA: Du tycker att du har världens roligaste jobb och sprider energi i vardagen

Vi tror att du har en arbetsglädje, är utåtriktad, peppad och sprider bra energi då vi värderar att ha roligt på jobbet. Vi håller ett högt tempo och levererar hög kvalitet i allt vi tar oss an. Vi ser därför att du är en vinnarskalle som verkligen brinner för att göra goda- och långsiktiga affärer. Det kräver att du är driven och vill arbeta hårt. För att du ska vilja bli långsiktig hos oss så krävs uthållighet. Har du dessa egenskaper ser vi alla möjligheter för dig att utvecklas, tjäna pengar och ha möjlighet att bidra och påverka din region och kanske Nordens framfart.

 

Här hittar du några av de möjligheter som hos oss just nu:

Konsultchef till Linköping

Konsultchefsassistent till Umeå 

Kundansvarig till Umeå

Konsultchefsassistent till Göteborg

Kundansvarig till Luleå

Konsultchefsassistent till Luleå

Kundansvarig till Karlstad

Konsultchefsassistent till Karlstad

Konsultchefsassistent till Eskilstuna

Kundansvarig till Sundsvall

Är du intresserad av något utöver dessa tjänster? Skicka in dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss!

Region

Ospecificerat i Ospecificerat

Kontaktperson

Stina Andersson
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.