Produktionstekniker med förbättringsfokus

Vi letar efter vår kunds nästa nyckelspelare! Har du tidigare erfarenhet av förbättringsarbete och brinner för att effektivisera produktionsprocesser? I syfte att stärka vår kunds produktionstekniska avdelning söker vi en produktionstekniker som kommer att ha sitt huvudfokus på just förbättringsprocesser för att till exempel effektivisera flöden, minska kostnader eller höja kvalitén på företagets produkter.

Information om tjänsten
Vår kund söker en analytisk, driven och engagerad person till teamet i Rimforsa. Du kommer att ingå i ett team om nio andra tekniker som du också stöttar upp när du inte arbetar med förbättringsprojekt. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha en god förståelse för det olika tillverkningstegen för att kunna analysera fram flödesförbättringar och effektiviseringar. Det kan vara att analysera frågor som vilka produkter som ska tillverkas på kundorder och vilka som ska finnas stående på lagret eller i vilken ordning kundorderna ska köras. Ergonomiska frågor kan också bli aktuella. Det är med andra ord ett brett spektra som analyseras och därför är det viktigt att du har för vana att arbeta med studier som involverar metod, tid och frekvens.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du till exempel att:

  • Genomföra förbättringar samt åtgärda grundorsaker till problem i processer
  • Vara en support till produktion och övriga organisationen
  • Ta fram riktlinjer för vilken utrustning och vilka maskiner som ska användas för att driva utveckling framåt
  • Säkerställa produktionsutrustningens funktion och prestanda, framförallt genom att upprätta användarmanualer och riktlinjer
  • Vara behjälplig i att ta fram och säkerställa tillverkningsprocesser och underlag vid införande av nya eller ändrade produkter

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har ett stort eget driv med passion för processförbättring. Du behöver tycka om att arbeta med människor, teknik, och lösa problem. Att hantera störningar i produktion är inga konstigheter för dig även om du arbetar proaktivt för att förebygga dessa.

Krav:

  • Högskoleutbildning inom Maskinteknik/produktionsteknik samt tidigare erfarenhet av denna typ av arbete, alternativt annan relevant utbildning och motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper inom svenska och engelska
  • Trivas med både självständigt arbete och i teamarbete

Vana att arbeta med arbetsinstruktioner och beredning önskvärt.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Rimforsa
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Kinda i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.