Ledningsgrupps-assistent till Cambio


Är du en ordningsam social och driven person som värdesätter din egen utveckling i arbetet? Ta då chansen och ansök redan idag! Som Ledningsgrupps-assistent hos Cambio erbjuds du en ansvarsfull roll med goda utvecklingsmöjligheter. Varmt välkommen med din ansökan.

 

Information om bolaget

Cambio en av Nordens ledande leverantörer inom e-hälsa med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet är att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för regioner, kommuner och privata vårdgivare. Cambios e-hälsolösningar stöttar vårdpersonal i deras dagliga arbete och erbjuder patienter en säkrare och mer lättillgänglig vård. De är i dag runt 800 anställda i flera länder. Cambio levererar e-hälsolösningar för hälso- och sjukvården och verksamhetssystem för kommuner i Sverige, Danmark, Island och Storbritannien.

 

Information om tjänsten

Hos Cambio får du möjligheten att bidra till samhället och samarbeta med kollegor som också brinner för att bidra till en bättre sjukvård. De har roligt på jobbet och du kommer att samarbeta med personer med en stor passion för att driva bolaget framåt. De är mitt i ett händelserikt år och har en spännande resa framför sig. 

Professionals Nord söker nu för Cambios räkning en Ledningsgrupps-assistent. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Cambio. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cambios önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.Du erbjuds

 • Ett spännande jobb på ett företag i expansion 
 • En väl planerad start och en gedigen introduktion
 • Rollen ger dig möjlighet att själv vara med att skapa hur den ska se ut
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter som blir vad du gör de till
 • Att jobba på ett snällt bolag som värnar om varandra, deras kunder och samhället i stort 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som Ledningsgrupps-assistent hos Cambio arbetar du i en rolig och varierande roll där du var dag kommer ställas inför nya arbetsuppgifter.  Eftersom rollen är relativt ny får du möjlighet att vara med och utveckla samtidigt som du får skapa dina egna metoder och tillvägagångsätt som passar dig och Ledningsgruppen Du blir en viktig spelare för det stora maskineriet där du är med och bland annat stöttar dina kollegor i arbetsuppgifter både högt och lågt. 

Ledningsgruppen består av 10 personer och du kommer främst att stötta två personer i deras roller (CTO och CFO), men även täcka upp för övriga medlemmar i Ledningsgruppen. Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Stötta ledningsgruppen i deras dagliga arbete
 • Resebokningar och administration
 • Förbereda inför möten och events, både interna och externa möten såsom beställa catering, administrera material inför mötena

 

Vi söker dig som:

 • Studerat relevant eftergymnasial utbildning eller har tidigare erfarenhet av likvärdig roll
 • Du trivs med att arbeta med datorn som ditt främsta redskap och har goda kunskaper i MS Office, PowerPoint 
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cambio. Du är ansvarstagande och har en stark drivkraft att vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång. Du är prestigelös, samarbetsvillig och tycker om att skapa nya kontakter.

 

START: 1a September
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Stockholm City
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: kathinka.evers@pn.se


Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Kathinka Evers
Konsultchef
Skicka mail

Om Cambio

Cambio grundades 1993 och är en marknadsledande leverantör med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg. Målet att erbjuda de mest innovativa och sammanhållna lösningarna för regioner och kommuner.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.