Konstruktör till Emhart Glass!

Inledning:

Är du tekniskt intresserad och lösningsorienterad? Har du också erfarenhet av att arbeta med teknisk utveckling? Hos Emhart Glass står utveckling av verksamheten såväl som medarbetare i fokus. Nu fortsätter de sin expansionsresa och söker därför deras nästa stjärna i rollen som konstruktör!

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Emhart Glass en konstruktör. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:

  • Att vara en del av ett härlig gäng med god sammanhållning
  • En central roll där du bidrar med din skicklighet i utveckling av nya produkter
  • Förmånen att bli en del av en globalt växande och världsledande aktör

Arbetsuppgifter:

I rollen som konstruktör hos Emhart Glass blir du en viktig del för deras utveckling, du arbetar med analys och utvärdering av förfrågningar till förbättring och utveckling av deras produkter. Du kommer även att jobba med ritningsunderhåll. Rollen innebär att ständigt arbeta för att dokumentera, verifiera och validera tekniska lösningar. Här får du helt enkelt chansen till att bidra med ditt tekniskt kunnande och stöd.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Deltagande i kundmaskinprojekt.
  • Konstruktionsarbete i form av kundanpassning av maskiner.
  • Underhåll av befintligt ritningsunderlag

Vi söker dig som:

Har ett stort tekniskt intresse och gärna erfarenhet från tillverkningsindustrin. Vi ser att du har en gymnasial utbildning inom teknik, eller en ingenjörsutbildning på högskolenivå. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i CAD-system ser vi det som meriterande. Företrädesvis CREO. Vidare har du god förmåga att hantera SAP och Excel eller goda kunskaper i liknande system och förutsättningar att lära sig SAP och Excel.

Vi ser även utbildningar i mekatronik eller elektronik som meriterande, men är inte ett krav för tjänsten. Vi ser det även som ett stort plus om du har någon kunskap och erfarenhet av produktutveckling. Ett krav för tjänsten är att du kan behärska det svenska samt engelska språket i både tal och skrift, då det ingår i arbetet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som konstruktör hos Emhart Glass. Du är ansvarstagande, analytisk och en lagspelare. Vidare besitter du också egenskaper som gör att du kan arbeta lika utmärkt självständigt för att skapa resultat.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Frida Söderström
VD

Om Emhart Glass

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformingsmaskin. Företaget har en internationell prägel då de är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!



Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.