Junior konstruktör till Ranaverken

Vill du inleda din karriär på ett familjärt företag i rollen som konstruktör?

Ranaverken i Tråvad söker just nu en junior konstruktör inom stålbyggnad. Är du en prestigelös lagspelare med tidigare erfarenheter av AutoCAD?

Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Ranaverkens räkning en junior konstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Ranaverken. De är belägna i Tråvad och riktar sig till två affärsområden: Lantbruk och Stålbyggnad. All konstruktion, produktion och utveckling sker i Tråvad, men företaget har idag hela Norden som sin marknad. 

För den här tjänsten behöver du inte ha tidigare erfarenheter av stålbyggnadskonstruktion, men vi ser gärna att du är intresserad av att arbeta mot detta område där du får skapa en fördjupad kunskap och utvecklas i rollen. 

Inledande din anställning kommer du ges en gedigen introduktion där du tilldelas projekt som ligger i linje med dina tidigare erfarenheter och kompetens. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ranaverkens önskemål är att frågor kring tjänsten skickas till info@pn.se 

Du erbjuds:
• En flexibel arbetsplats där du tillsammans med kollegor kan påverka ditt arbete och din utveckling
• Möjlighet att få arbeta hos ett företag som värdesätter långsiktighet och kompetensutbyte kollegor emellan
• En företagskultur som främjar en hälsosam vardag där man trivs gott tillsammans. Kollegor på Ranaverken träffas gärna för aktiviteter så som Göteborgsvarvet, padelturneringar, längdskidor m.m.

Arbetsuppgifter:
Som stålbyggnadskonstruktör kommer du få gå bredvid en senior kollega inledande din anställning för att på sikt kunna axla rollen allt mer individuellt. Du kommer bidra med allt ifrån att rita upp stålkonstruktioner till att samla in underlag i projekt till produktionen. Rollen innebär daglig kontakt med andra discipliner samt leverantörer, vilket gör att det är viktigt att du trivs i en arbetsvardag där du får agera tvärfunktionellt, samt vara flexibel och effektiv i lagspelaranda. Detta med Tekla och AutoCAD som främsta verktyg. 

Vi söker dig som:

  • Har en avslutad examen inom konstruktion
  • Har tidigare erfarenheter av AutoCAD (meriterande är även erfarenheter inom Tekla)
  • Har mycket goda kunskaper av det svenska språket i tal och skrift

Har du tidigare erfarenheter av en liknande roll och/eller studerat inom byggnadskonstruktion eller mekanik är det meriterande, men inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas i rollen hos Ranaverken. Vi ser därför att du är en självständig person som gärna arbetar mot gemensamma mål. Du besitter god social förmåga och befinner dig gärna i situationer där du får utrymme att ta egna initiativ. 

Det är ett glatt och prestigelöst gäng som längtar efter att få ta emot dig. I den här rekryteringsprocessen värdesätts de personliga egenskaperna högt då Ranaverken vill välkomna dig som ser en karriär inom konstruktion, som vill bli långsiktig i en utvecklande och varierande roll!

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Vara i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

START: Omgående / Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Tråvad
URVAL: Sker löpande

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef
Skicka mail

Om Ranaverken

SAMLAD KOMPETENS UNDER ETT TAK: Sedan starten 1962 har Ranaverkens ambition alltid varit att tillfredsställa sina kunders behov. Deras affärsmannaskap präglas stark av sitt ursprung i det lilla lantbrukarsamhället, där tillit och prestigelösa samarbeten är en förutsättning. På den grunden bygger Ranaverken sin relation till sina kunder, leverantörer och inte minst till de anställda!

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.