Mötesbokare till Parkit

Vi erbjuder en möjlighet för dig att kliva in som mötesbokare på ett start up i stark tillväxt! Du jobbar med fast + rörlig lön och du har goda förutsättningar att påverka din lön själv. Om du är hungrig och vill utvecklas kan detta vara rollen för dig. Parkit hjälper sina kunder med smarta, digitala lösningar som bidrar till ökad funktion och intjäning samtidigt som bilister får en smidig parkeringsupplevelse. Ansök om du vill vara med på resan!

Om rollen

Du erbjuds en utmanande och spännande roll i ett snabbväxande företag. Du kommer att få arbeta i en modern arbetsmiljö med hög teknisk kompetens och engagerade kollegor där du har möjlighet till karriärutveckling inom företaget. På huvudkontoret kommer du sitta tillsammans med 6 kollegor.
Dina arbetsuppgifter innebär att du dels ringer BRF:er utifrån ringlistor och bokar in säljarna på ett kundmöte. Det ingår också att prospektera fram nya kunder. Tjänsten är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Parkit. De erbjuder en fast grundlön i kombination med en förmånlig provisionsmodell. Dina arbetstider kommer att vara måndag-fredag, kontorstider.

Vi söker dig som

• Innehar en gymnasieexamen
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
• Är duktig på att kommunicera

Vi värderar högt dina personliga egenskaper och vi tror att du är:

• Resultatinriktad
• Orädd
• Driven

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm, Älvsjö
Urval: Löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Paula Rosén
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.