Nyexaminerade IT-ingenjörer till Combitech Talent Program!

 

Är du nyutexaminerad och vill ha en flygande start på din karriär? Vill du fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program - En utbildningssatsning utöver det vanliga med start hösten 2022!

Information om tjänsten

Combitech är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. Tillsammans med andra juniora talanger blir du en del av en stark gemenskap på Combitechs talangprogram. Samtidigt erbjuds du en gedigen kompetensutveckling i form av coaching, sparring, mentorskap och nätverk. En unik möjlighet till en raketstart på din karriär som ingenjör! 

Professionals Nord söker för Combitechs räkning juniora ingenjörer till Combitech Talent program. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Combitech.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Combitechs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

 

Information om programmet

Combitech Talent Program erbjuder dig en skräddarsydd kompetensutveckling där du kommer fördjupa dina kunskaper som Systemingenjör eller någon annan roll du kanske känner passar bättre. Programmet är långsiktigt och under 2 år får du gå kurser inom ditt teknikområde samt utforma din egna unika väg framåt i form av valfria utbildningar beroende på vad du vill utvecklas inom. De erbjuder dig en skräddarsydd kompetensutveckling baserat på just dina ambitioner och mål.

Programmet är ett samarbete inom SAAB-koncernen, där du kommer ha ett spännande konsultuppdrag inom Marina försvarsindustrin under hela programmets gång. 


Du erbjuds

  • Fantastiska utvecklingsmöjligheter på ett ledande konsultbolag inom digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar
  • Att bli en del av ett bolag med "respekt, samarbete och passion" som värdeord. Bolaget siktar på en hälsosam balans mellan yrkes- och privatlivet vilket också präglar hela Talangprogrammet
  • Resor tillsammans med Combitech, sociala aktiviteter och roliga tillställningar

 

Vi söker dig som

  • Nyligen eller under 2022 tar examen inom IT, gärna med inriktning mot IT-säkerhet
  • Motiveras av att träffa nya människor och bygga relationer då rollen innebär en del kundkontakt
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift


Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas med programmet samt på Combitech långsiktigt. Rollen är perfekt för dig som värderar personlig utveckling i kombination med kompetensutveckling! Som person är du en hjälpsam person med god samarbetsförmåga, som är trygg i din kommunikation. Vidare har du ett intresse för det tekniska, varpå engagemang och nyfikenhet bäst beskriver din inställning till nya utmaningar.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

START: Augusti 2022 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Järfälla
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lucas Bryggman


Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Järfälla i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
Skicka mail
0723000329

Om Combitech

Combitech är en nordisk lösnings- och konsultpartner med tjänster inom bland annat digital transformation, cybersäkerhet och totalförsvar. Combitech är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab. De är 2100 medarbetare, som hjälper företag, industri och offentlig sektor att dra nytta av teknik och digitalisering för ett hållbart och säkert samhälle. Technology with a purpose, helt enkelt!

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.