Administrativ Support till Input Interiör!

Är du noggrann, serviceinriktad och har tidigare erfarenhet inom kundsupport? Vi söker nu nästa stjärna till rollen inom administrativ support till Input Interiör i Göteborg. Kontoret i Västra Frölunda – blir din nya arbetsplats! Rollen som administrativ support hos Input Interiör innehåller stora möjligheter för utveckling och utmaningar, men framför allt blir du en viktig del i ett härligt team och får dessutom en massa trevliga kollegor!

Input Interiörs kundsupport arbetar i navet av organisationen och som en del av deras team blir du en viktig resurs i kontakten med kunder och samarbetspartners. Tillsammans med projektledare och monteringsavdelning är du med och förverkligar nya miljöer med möbler och inredning hos ledande företag och offentliga verksamheter.

Information om tjänsten
Välkommen till Input Interiör - Nordens ledande oberoende inredningskoncern! Input Interiör befinner sig i en spännande tillväxtresa och behöver nu stärka upp teamet med nya kollegor till sin kundsupport. Input Interiör utgår alltid från kundens förutsättningar och behov. Input Interiör startades år 1987 och har sedan dess genomfört tusentals projekt varje år. De är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Input Interiör. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Rollen som administrativ support är väldigt varierande, men några av dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av:
• Kontroll och granskning av orderbekräftelser
• Hantering av reklamationsärenden
• Leveransbevakning och uppföljning
• Bemanning av vår telefonväxel

Personliga egenskaper
Vi söker en engagerad och lösningsorienterad medarbetare som har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och externa partners. Du trivs i såväl högt arbetstempo som individuellt fokuserat arbete. För att lyckas i rollen ser vi att du är:
• Serviceinriktad och ansvarsfull
• Strukturerad och noggrann
• Kommunikativ och tydlig i skrift och tal
Tidigare erfarenhet av kundsupport är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Tjänsten förutsätter att du har som lägst gymnasieexamen och med lätthet tar till dig nya programvaror. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning och kundtjänst, med erfarenhet av olika affärs- och mailsystem. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Adrian Couture
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.