Product Classification Engineer sökes till globalt företag!

Vi söker nu en Product Classification Engineer till vår kund i Västerås där du erbjuds en tjänst hos en ledande aktör inom branschen. Deras strävan är att utveckla marknaden med mer produktiva och hållbara lösningar inför framtiden. Ta chansen och sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
I tjänsten som PCE kommer du att agera projektledare och ansvara för kundens exporter och importer. Du kommer att hantera stora mängder information och agera spindeln i nätet med många bollar i luften samtidigt.

Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos kunden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att:
• Hämta in information från tullverket och uppfylla krav för export
• Vara delaktig i att sätta upp en databas som kan spåra leveranser
• Hämta in information från underleverantörer

Vi söker dig som
• 
Har en relevant utbildning/arbetslivserfarenhet inom teknik
• Har erfarenhet av projektledning/inköp
• Har kunskaper av svenska och engelska i tal och skrift

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som PCE hos vår kund. Vi söker dig som är självgående och kan prioritera och strukturera upp ditt arbete. Du ska även ha förmåga att samarbeta och kommunicera då du kommer att vara i kontakt med många olika aktörer.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Linn

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Västerås i Västmanlands län

Kontaktperson

Linn Östin
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.