Supportingenjör till spännande företag!

Vill du jobba med framtagning av konstruktion och reparationslösningar hos ett av Sveriges ledande företag inom säkerhet och försvar? Vi söker nu en supportingenjör som vill bli en del av vår kunds växande avdelning i Linköping. Låter det intressant? Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en supportingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli fast anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vår kund i Linköping är världsledande inom flera områden rörande säkerhet och försvar och är stolta över att vara en del av Sveriges idag viktigaste marknad. I denna roll erbjuds du att få vara med på en spännande resa fylld av varierade arbetsuppgifter samt stora möjligheter att bredda dina kunskaper och ansvarsområde.

Du kommer bli en del av en sektion som jobbar med utveckling, tillverkning och underhåll av världskända flygmedel. Du kommer bli en del av en grupp som består av 20 anställa, med en mix i både ålder och erfarenhet inom området. Ambitionen är att man i närtid ska växa internt för att kunna växla upp och driva utvecklingen framåt. Du kommer därmed få möjlighet att kliva in i företag i ett spännande läge och spela en viktig roll för den fortsatta utvecklingen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten ska skickas till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Du kommer bli en del av en grupp som besitter mycket erfarenhet och kunskap inom området. Ni ansvara tillsammans för att ta fram konstruktion och reparationslösningar i olika former.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
• Rapport- och underlagskrivning
• Framtagning av konstruktionsunderlag till nya affärer samt uppdatering av sålda produkter
• Skapa ritningar i 2D samt PDF

Man jobbar mycket tvärfunktionellt vilket innebär att du kommer få möjlighet att jobba mot andra kompetensområden, bland annat systeminstallation, inköp och produktionsteknik. Rollen innefattar kundkontakt för att behandla frågeställningar kopplat till skador och reparationer. 

Vi söker dig som
Har erfarenhet och ett gediget intresse inom den tekniska branschen. Förslagsvis har du jobbat som konstruktör, kvalitetstekniker eller mekaniker i samarbete med konstruktörer och är nu ute efter nya äventyr. Vi ser gärna att du har någon form av ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet men kommer lägga störst vikt i din erfarenhet och förmåga att jobba problemlösande.

Rollen kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är nytänkande och uppfinningsrikperson som gillar att utveckla och skapa lösningar. Rollen kräver att du kan jobba lösningsorienterat där du strukturerar upp ditt arbete och hittar en plan för att driva processer framåt. Vidare är du social, samarbetsvillig och trivs i en miljö där man jobbar tillsammans för att lösa olika uppgifter och problem.

Befattningen kräver att du genomgår en säkerhetsprövning som godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

START: Omgående 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Therese Klasén 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Therese Klasén
Konsultchef
0768880323

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.