ICT-tekniker till världsledande telekombolag!

Är du tekniskt intresserad och praktiskt lagd? Vill du vara en del av byggnationen av framtidens nät? Då är rollen som ICT-tekniker helt rätt för dig då du får du lära dig en framtidsbransch och samtidigt bli en del Sveriges ledande företag inom kommunikationsnät. Ansök till tjänsten redan idag då vi arbetar löpande med urvalet!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete vår kund en ICT-tekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos kundföretaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Möjligheten att arbeta i ett av branschens största bolag i en långsiktig och trygg tjänst
 • Ett stabilt heltidsjobb, vardagar ca kl. 07.30 - 16.30 
 • Fantastiska utvecklingsmöjligheter baserat på vad du brinner för, bolaget satsar på sin personal långsiktigt
 • En plats i ett team med riktigt drivna personer där man respekterar och hjälper varandra

Arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra företagets ICT-team och arbeta ute hos vår kund i Mjärdevi, Linköping. Din arbetsdag är omväxlande och du jobbar bland annat med:

 • Att installera och konfigurera hårdvara
 • Flytt av hårdvara och dra fram kablage
 • Att bedriva underhåll, felsökning och support på befintlig utrustning
 • Dokumentation i IT-miljöerna

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasieutbildning (gärna en teknisk/praktisk utbildning)
 • Är tekniskt och praktiskt lagd
 • Har god datorvana
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av hårdvaruinstallation (såsom installation/fiber/larm), alternativt om du tidigare har arbetat som elektriker.

Som person tror vi att du har ett gediget teknikintresse och en vilja att lära dig nya saker och motiveras av att göra ett snyggt jobb som du är stolt över. Du trivs med att arbeta i grupp och är en lagspelare. Du kan även ta egna initiativ och är kvalitetsmedveten.

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Linköping

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Amanda Sandén
Konsultchef
070-878 11 67

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.