Redovisningsekonom

Har du erfarenhet av löpande redovisning och är redo för nya utmaning? Vill du jobba i ett familjärt team där du har möjlighet att styra dina egna arbetstider? Just nu söker Admit en driven redovisningsekonom. Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan redan nu!

Information om tjänsten
Admit är en liten börsnoterad firma som finns på 5 orter i Sverige och just nu söker Professionals Nord i samarbete med Admit en redovisningsekonom till Sundsvallskontoret. 

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Admit. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Admits önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till stina.vidmark@pn.se

Arbetsuppgifter

Admit tar ett helhetsansvar för sina kunders redovisning, lönehantering, rapportering, bokslut och skatterådgivning. I rollen som redovisningsekonom hanterar du löpande både små och stora kunder. Du kommer sitta på kontoret i centrala Sundsvall tillsammans med 6 kollegor där du erbjuds en trygg arbetsplats med korta beslutsvägar och förtroende från start. Du arbetar med frihet under ansvar och planerar själv dina arbetstider utifrån dina kunders behov. 

Vi söker dig som:
Tidigare har jobbat med löpande redovisning och känner dig trygg i rollen. Vi ser det som meriterande med erfarenhet av Pyramid men det är inget krav för tjänsten. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Admit. Du är en engagerad medarbetare med en positiv inställning som trivs i en roll som präglas av frihet under ansvar. Då rollen innefattar kontakt med både kollegor och kunder ser vi även att du har god samarbetsförmåga. Du söker och tar emot hjälp när du behöver det, på samma sätt som du själv gärna hjälper andra med det som du kan bidra med.


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Vidmark

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på stina.vidmark@pn.se.

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Stina Vidmark
Konsultchef

Om Admit

Vi är 30 medarbetare i Stockholm, Sundsvall och Örebro som levererar trygghet till små och medelstora företag över hela landet som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt. Admit tar ett helhetsansvar för ditt företags redovisning, lönehantering, rapportering, bokslut och skatterådgivning. Som kund har du alltid tillgång till våra erfarna medarbetare. Vi vill uppfattas som ditt företags egna, effektiva och trygga ekonomiavdelning.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.