Junior Mekanikkonstruktör till ledande fordonstillverkare

Fordonsindustrin är äntligen under förändring vår kund tar nu taktpinnen mot hållbara transportsystem. Vi letar nu efter fler medarbetare som vill vara med på denna spännande resa!

Information om kundföretaget
Kulturen hos vår kund är onekligen unik, här lever man efter sina värden – konsumenten först, respekt för individen, eliminera avfall, beslutsamhet, lagarbete och integritet! Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer.
Hos vår kund värderas frihet och ansvar och de arbetar i autonoma tvärfunktionella team som tillsammans ansvarar för att driva företaget framåt.

Du kommer att tillhöra en grupp på 19 kollegor som jobbar för att få chassin att se riktigt snygg ut. Här ansvarar man över exteriören, både plåt och plast. Då bilarna har mycket sensorer idag kommer man även att produktutveckla radars, kameror, sensorer etc.
Gruppen är idag väldigt senior vilket är en stor trygghet för dig som junior. Här finns det mycket kompetens att ta rygg på och vända sig till som ny på jobbet!

Arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör hos vår kund kommer du att arbeta med produktutveckling, från koncept till färdig produkt. Du kommer bland annat att:

  • Utveckla produkter inom chassi i både plåt och plast med hjälp av CATIA V5
  • Tillverka, utvärdera och funktionstesta prototyper (både via simuleringar och praktiskt)
  • Arbeta tillsammans med kollegor och kunder från olika områden

Gruppen försöker gå mot ett agilt arbetssätt och man jobbar därför i grupper om 3 med 6-7 kollegor i varje grupp. Man arbetar i omgångar (inkrementellt) i två veckors sprintar och ser till att alla får jobba med utveckling av olika produkter.

Vi söker dig som:

  • Har en relevant ingenjörsexamen mot produktutveckling – helst att du har fått erfarenhet av verktyget CATIA V5
  • Har ett öga för detaljer och design
  • Tycker om att jobba i team
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Då du kommer få ett brett nätverk på företaget så gillar du att träffa och arbeta med olika människor, du jobba gärna i team och känner stolthet i det arbete du utför.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en mekanikkonstruktör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget.

Start: Omgående enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje
Urval: Löpande
Kontakt: Filippa Furugren

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Filippa Furugren
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.