Civilingenjör inom teknisk fysik eller energiteknik? Kolla hit!

Studerar du till civilingenjör inom teknisk fysik eller energiteknik och vill få in en fot i arbetslivet redan nu? Är du konsultmässig, har ett stort intresse för automation och möjlighet att arbeta extra några dagar i veckan? Ta då chansen att säkra karriären redan idag då målet är att deltiden ska bli heltid när du tar examen!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu dig som studerar till civilingenjör nom teknisk fysik eller energiteknik. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund som är ett ledande globalt teknikföretag.

Du kommer att arbeta flexibelt och hjälpa till hos vår kund ca 2 dagar i veckan. Behovet kan komma att variera och dina önskemål tas med i beräkning.


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara behjälplig inom olika arbetsuppgifter hos vår kund, dels då behovet kan variera men även för att du ska få bästa möjliga förutsättningar till att lära dig arbetet och ha en god grund att stå på när du tar examen. Arbetsuppgifter som kan förekomma är projektering, beräkning och dokumentation. Då du arbeta extra kommer du självklart få stöttning och vägledning av erfarna kollegor.

Vi söker dig som:
Studerar till civilingenjör inom tekniskfysik eller energiteknik och har 1–5 terminer kvar av din utbildning. Vidare ser vi att du i snitt kan arbeta ca 2 dagar i veckan, där du tillsammans med vår kund kommer överens om vilka tider som passar. Svenska och engelska är ett krav för tjänsten. Målet är att deltidstjänsten ska leda till en heltidsanställning när du tagit examen, vi ser det därför som en förutsättning att du planerar bo kvar i Umeå efter avslutade studier.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen.

Vi tror därför att du är konsultmässig och trivs i samarbetet med andra människor då det är viktigt för att kunna komma in i arbetet samt utvecklas. Vidare ser vi att du är noggrann, lösningsorienterad och har ett tekniskt intresse.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström


Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Josefine Häggström
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.