Account manager/Säljare till REMONDIS!

Har du tidigare erfarenhet som säljare med ett brinnande intresse för att skapa goda relationer och nya affärsmöjligheter? Vill du arbeta för ett mer hållbart samhälle i en av världens största återvinningsbolag? Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med REMONDIS en B2B Account Manager. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos REMONDIS.

REMONDIS är ett företag som arbetar med hållbara återvinningslösningar, som Account Manager kommer du att arbeta med drivna och engagerade kollegor. På REMONDIS värdesätter de trivsel och utveckling och arbetar efter ledorden: Service, öppenhet, ansvar, entreprenörskap och hållbarhet. Du blir en del av ett glatt gäng som har en mycket god sammanhållning. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och REMONDIS önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:, 

  • En välkommande organisation där det lokala inflytandet är stort
  • En utvecklande miljö där engagemang lönar sig 
  • En möjlighet att självständigt driva in affärer och skapa ett brett nätverk

Arbetsuppgifter
I rollen som Account Manager på REMONDIS utgår du från deras kontor i Spånga där du arbetar för att skapa effektiva och hållbara återvinningslösningar för organisationer och företag. Utifrån kundens behov tar du fram lösningsförslag med högt kundvärde och en tydlig plan för kundens materialhantering. Rollen innefattar ett tydligt kundansvar där du utvecklar samarbetet med både nya och befintliga kunder. Vidare arbetar du med implementering av avtal samt löpande uppföljning. Du ansvarar för hela processen från start till mål, via mail, telefon och fysiska kundbesök, och arbetet görs strukturerat i REMONDIS CRM-system. Du driver ditt eget arbete framåt med stöttning av kollegor och sakkunniga inom området. 

• Aktivt och proaktivt bearbeta nya och befintliga kundrelationer

• Hjälpa kunder hitta rätt lösningar som passar deras verksamhet

• Du kommer arbeta självständigt samtidigt som du har nära dialog med dina kollegor 

 

 

Vi söker dig som:

  • Har en gedigen erfarenhet av försäljning gärna inom transport, byggnad eller industribranschen
  • Har erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning

För att trivas i rollen hos Remondis behöver du vara prestigelös, driven och självgående samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och trivs att arbeta i team. Det är också viktigt att du har en god förmåga att skapa, förvalta och utveckla förtroendefulla relationer. Du är en uthållig person som motiveras av att hitta lösningar och nya möjligheter.

Krav för tjänsten är att du behärskar svenska obehindrat i såväl tal som skrift samt att du har b-körkort.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Louise Adrianzon
Konsultchef

Om REMONDIS

REMONDIS har varit en aktiv partner inom återvinning i Sverige i över 70 år. Idag har de över 600 anställda på ca 30 anläggningar från Skåne i söder till Husum i norr. REMONDIS är en hållbar leverantör av återvinningstjänster. De arbetar ständigt med att ha höga krav på sitt eget fotavtryck där deras bidrag till CO2 ska vara så litet som möjligt, även om deras handavtryck är massivt i och med allt material de ser till att återvinna eller återbruka. Sammantaget är de en återvinningsaktör som arbetar proaktivt med sitt eget och sina kunders hållbarhetsarbete. REMONDIS i Sverige är den del av den Globala REMONDIS-koncernen.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.