Fältsäljare till AllOffice Nordic AB!

Inledning:
Är du en relationsskapare av rang? Drivs du av högt uppsatta mål och letar efter omväxlande jobb med stor frihet under ansvar? Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med AllOffice en Fältsäljare i Umeå. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos AllOffice.

AllOffice är ett positivt, nytänkande och innovativt företag. Med butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, e-handel, kundsupport och branschens största säljkår. AllOffice erbjuder service samt ett heltäckande sortiment av kontorsmaterial, städ & hygien, möbler, ergonomi, kök & servering, emballage, tryck & profil samt smarta lösningar inom dokumenthantering.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och AllOffice önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
Väldigt omväxlande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik i ett familjärt företag. En platt organisation där det ligger nära till beslutsfattningar. Ett väldigt fritt arbete med frihet under ansvar då du planerar själv största delen av din arbetstid.

Arbetsuppgifter
Som fältsäljare kommer du att fokusera på att identifiera och bearbeta nya kunder för att skapa nya affärer åt företaget. Du ska även utveckla och förstärka relationer med befintliga kunder i din kundstock. AllOffice lägger stor vikt på att skapa goda långsiktiga relationer med kunderna.

Du kommer arbeta med hela produktportföljen och du ansvarar för hela säljprocessen, så som att boka möten och presentera kundanpassade lösningar. Till din hjälp har du företagets olika stödfunktioner, t.ex. Säljsupport och CRM system. Som fältsäljare arbetar du mot ditt individuella säljmål och arbetar i närliggande områden i Umeå. Du avslutar alltid dagen i Umeå.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av försäljning (B2B/B2C). Innehar B-körkort samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du har goda kunskaper i Officepaketet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos AllOffice.
Du är en öppen, positiv och målinriktad person som trivs med att arbeta i högt tempo. Du är social och har lätt för att ta kontakt med människor samt skapa förtroende. Arbetstiden planerar du till största del själv så det krävs att du är självgående och disciplinerad. Du arbetar mestadels själv men AllOffice ser vikten av att jobba i team och behöver en sann lagspelare.


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jonathan Gerafi

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Jonathan Gerafi
Konsultchef

Om AllOffice Nordic AB

AllOffice är ett positivt, nytänkande och innovativt företag. Med butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, e-handel, kundsupport och branschens största säljkår. Vi erbjuder service samt ett heltäckande sortiment av kontorsmaterial, städ & hygien, möbler, ergonomi, kök & servering, emballage, tryck & profil samt smarta lösningar inom dokumenthantering. AllOffice är en av Sveriges ledande leverantörer med ett härligt team på 300 medarbetare där vår kultur bygger på våra värderingar; prestigelösa, engagerade, affärsmässiga och kundnära. Vi har Sveriges bästa kundrelationer med högst tillgänglighet i branschen och kundanpassade erbjudanden samt en effektiv nationell distribution. Som pålitlig partner för våra kunder söker vi ständigt nya lösningar för att underlätta vardagen för våra kunder och tillsammans arbeta för en ökad hållbarhet.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.