Rekrytering av Primärkonstruktör till ELE Engineering

Söker du jobb som Primärkonstruktör och har tidigare erfarenhet av att delta i och driva både större och mindre projekt? Vill du bli en del av ett företag där varje medarbetare får utvecklas och forma företagets väg mot framtiden? Värderar du dessutom förmånliga arbetsvillkor och balans mellan privatliv och arbetsliv. Varmt välkommen att söka tjänsten som Primärkonstruktör hos ELE Engineering i Västerås.

 

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för ELE Engineerings räkning en Primärkonstruktör till deras team i Västerås. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos ELE Engineering, ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. De arbetar med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning. Som Primärkonstruktör arbetar du bland annat med stålkonstruktioner, ställverksberäkningar, jordning, hållfasthet, fundament och ledningar. Tjänsten erbjuder en hybridroll med flexibla arbetstider.

 

Du erbjuds

Förutom en arbetsmiljö som främjar utvecklingsmöjligheter och en härlig stämning på jobbet även:

  • Marknadsmässig lön
  • Kollektivavtal och pensionsavsättning med flexpension
  • Föräldraledighetstillägg
  • Friskvårdsbidrag och företagshälsovård
  • Aktiviteter utanför arbetet som sommarfest och AW

 

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att genomföra kompletta primärkonstruktioner i projekt för transmissionsanläggningar (40-400kV) samt genomföra komplett projektering av stationer och ta fram byggstyrande dokument och dokument för detaljkonstruktion av stålkonstruktioner. Utöver detta säkerställer du att konstruktionen uppfyller kundens specifikationer och krav för projektet. Dessutom deltar du i anbudsarbetet rörande tekniska lösningar och framtagning av anbudshandlingar. Du utför dina arbetsuppgifter både självständigt i nära samarbete med kollegor, leverantörer och kunder som du också besöker och stödjer i arbetet på site.

 

Vi söker dig som har:

  • En teknisk utbildning inom mekanik, elkraftsteknik, maskin eller liknande
  • Erfarenhet av primärkonstruktion i projekt (40-400kV)
  • Erfarenhet av CAD
  • Flytande svenska och engelska kunskaper
  • B-körkort

Utöver detta tror vi att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ELE Engineering. Du drivs av att arbeta kreativt och har förmågan att se kopplingen mellan teori och praktik där inget uppdrag är det andra likt. Du trivs i en roll där initiativtagande, ansvarstagande och problemlösning är viktiga delar. Dessutom är du en social person som vill tillhöra en arbetsgrupp där kunskaper och erfarenheter delas med varandra och där alla bidrar till och arbetar mot samma mål.

 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Västerås
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Konsultchef Malin Qvarsell, malin.qvarsell@pn.se 

 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

 

Region

Karlstad i Värmlands län

Kontaktperson

Malin Qvarsell
Konsultchef
Skicka mail

Om ELE Engineering

ELE Engineering är ett nytänkande ingenjörsföretag som levererar kvalificerade konsulttjänster och heltäckande lösningar till företag och offentliga aktörer. Vi utför allt från uppdrag på några timmar till helhetsåtaganden. På ELE Engineering arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. Vi tar ansvar och hjälper till med allt från idé till komplett leverans, installation och igångkörning! Med?ELEs?samlade kompetens gör vi det enkelt för våra kunder.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.