Juniora Driftekniker till Traineeprogram

Har du en utbildning inom driftteknik med inriktning energi eller värme? Vill ha ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med många härliga och kompetenta kollegor? Söderenergis Traineeprogram är för dig som både vill förvalta och utveckla dina kunskaper hos en trygg arbetsgivare.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Söderenergis räkning en drifttekniker till driftavdelningen i Södertälje. Som drifttekniker hos Söderenergi blir du en del av ett härligt och kunnigt gäng på driftavdelningen, hos en arbetsgivare där förmåner och personalens välmående är i fokus. Tillsammans med ett av Sveriges största bioeldade kraftvärmeverk har Söderenergi en mycket stark miljöprofil. Denna tjänst erbjuder därmed en viktig och utvecklande roll på en arbetsplats som satsar på teknik och bränsle som möter framtidens krav.
Under sex månader kommer du att som trainee erbjudas en gedigen introduktion till Söderenergis verksamhet genom utbildningar och besök på de olika avdelningarna. För dig som brinner för teknik innebär tjänsten många spännande utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter, både på ett personligt samt yrkesbetonat plan. Då du kommer att rotera mellan de olika avdelningarna (så som mekanik, kontrollrum, underhåll, administration), kommer arbetsuppgifterna att vara varierande och mångsidiga. Arbetstiderna kommer följa avdelningens tider och kan vara dagtid till skiftgång.
Efter den sex månader långa traineeperioden övergår tjänsten i en fast anställning hos Söderenergi.

Du erbjuds
Tjänsten passar för dig som nyligen tagit examen och vill fortsätta att utveckla dina tekniska kunskaper. Som drifttekniker hos Söderenergi erbjuds du:

• Goda utvecklingsmöjligheter inom ditt område
• En god möjlighet till en raketstart på karriären
• En arbetsgivare som är mån om både din personliga- samt tekniska utveckling

Arbetsuppgifter
Som en del av driftavdelningen kommer du tillsammans med dina kollegor att ansvara för att anläggningen håller en hög tillgänglighet. Dina huvudsakliga arbetsområden kommer att vara:

• Drift- och enklare underhållsarbeten
• Ronderingar för att säkerställa anläggningens status
• Säkra avställningar åt underhåll

Vi söker dig som:
• Har en teknisk utbildning inom drift och underhåll med en inriktning mot energi, värme eller liknande
• Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Har en god datorvana
• Har B-körkort

Meriterande:
• Har en SSG grundutbildning och ESA-utbildning
• Tidigare erfarenheter eller kunskaper inom drift och underhåll av fjärrvärme, vattenverk eller processindustrin
• Certifierad pannoperatör

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas som traineer för tjänsten drifttekniker hos Söderenergi. Vi tror därför att du är nyfiken och tar dig an uppgifter med ett högt säkerhetstänk. Eftersom du kommer att arbeta nära dina kollegor, tror vi att du är duktig på att kommunicera och samarbeta med andra. Samtidigt är du är initiativtagande i ditt självständiga arbete, med en god anpassningsförmåga och öppenhet till arbetets varierande uppgifter.

START: Augusti/September
OMFATTNING: Heltid, visstid
STAD: Södertälje
ARBETSTIDER: Dagtid samt skiftarbete fördelat på förmiddags-, dags-, eftermiddags- samt nattpass.
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lucas Bryggman

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Södertälje i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef
0723000329

Om Söderenergi

Söderenergi har sitt huvudsäte i Södertälje och förser 300 000 personer med el och fjärrvärme i Stockholmsområdet. Här får du möjlighet att bidra med ett samhällskritiskt arbete för en hållbar framtid. Idag består bolaget av ca 150 anställda med varierade kompentenser inom allt från ekonomi till teknik. Bolagets värderingar syftar till individens ägarskap och lägger stor vikt vid att ta vara på medarbetarnas idéer och initiativ för bolagets fortsatta utveckling.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.