Beredare inom ledningsunderhåll till Vattenfall!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Vattenfalls räkning beredare inom ledningsunderhåll till etableringen i Norrköping. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Vattenfall erbjuds du en flexibel och trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där teamet hjälper varandra. Du arbetar individuellt, men kommer samtidigt att ingå i ett lag som stöttar varandra och gemensamt bidrar till att utveckla verksamheten. Friheten att planera sina dagar utifrån arbetsuppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa.

Arbetsuppgifter
I rollen som beredare kommer du att bereda och till viss del projekterar projekt inom eldistributionsnät i Södermanland. Det handlar om nybyggnations- och underhållsprojekt på luftlednings- och jordkabelnät och i nätstationer. Du kommer bland annat att arbeta inne på kontoret men även ute i fält därav förväntas du trivas med praktiska arbetsuppgifter.  Som beredare kommer du även att arbeta med: 

  • Hantering av tekniska lösningar
  • Nätberäkningar och ekonomiska kalkyler
  • Tillståndsfrågor
  • Kontakter med markägare, kunder och myndigheter
  • Materialbeställningar
  • Dokumentation och uppföljning

Vi söker dig som:
Har arbetat som Beredare tidigare, alternativt jobbat som distributionstekniker/tekniker/montör inom ledningsunderhåll och eldistribution och som nu vill utvecklas i rollen som beredare. Alternativt har du läst en eftergymnasial utbildning inom elteknik/elkraft och vill ha ett praktiskt arbete. För tjänsten krävs även att du talar och skriver svenska flytande samt har B-körkort. Vidare efterfrågas goda kunskaper i Office-paketet samt god datorvana. Det är meriterande om du har projektörskunskap, erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete och EBR-kännedom. 

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Vattenfall. Du har förmågan att enkelt knyta nya kontakter och skapa relationer till andra samt agerar tillmötesgående i ditt bemötande mot andra. I rollen som beredare kommer du att jobba med olika människor därav förväntas det att du är prestigelös i ditt bemötande och samarbete. Vidare har du en förmåga att identifierar och agerar lyhört för att skapa affärer som gynnar både kund och den egna organisationen, i samtliga situationer. Arbetsdagen blir inte alltid som planerat därav förväntas du vara flexibel anpassa dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt.

START: Omgående 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Norrköping 
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Norrköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef
070 880 32 23

Om Vattenfall

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.