IT-tekniker till Linköping!

Har du ett stort intresse för IT? Är du en ansvarstagande person som brinner för att lösa tekniska hårdvaruproblem? Då är detta tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Axians en It-tekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axians under 7 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som It-tekniker kommer du att arbeta självgående med inkommande ärenden i Jira. Bakom dig finns ett team med god erfarenhet som står till hands om du stöter på större problem. Utrustningen du arbetar med är både datorer, servrar och switchar, därför är det bra om du har en genrell hårdvarukännedom. Ungefär hälften av ärendena kan lösas remote medans det andra halvan kräver faktiskt handslag på hårdvaran i fråga.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till felicia.engvall@pn.se

Arbetsuppgifter

  • Felsökning av hårdvara
  • Konfiguration
  • Utbyte av hårdvara
  • Andra tekniska ärenden - ju mer du lär dig desto mer avancerade ärenden kommer du att få hantera

Vi söker dig som:

  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • Har god hårdvarukännedom sedan tidigare, gärna av Dell och HP

Har du erfarenhet av scriptprogrammering är det ett stort plus.

För att trivas i rollen som tekniker hos Axians tror vi att du har ett stort eget driv och tycker om att arbeta lösningsorienterat. Vidare ser vi att du har intresse för IT/hårdvara och viljan att ständigt lära dig mer.

START: Oktober, men vi kan anpassa oss efter uppsägningstid.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Felicia Engvall, felicia.engvall@pn.se

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef
0768805232

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.