Kundansvarig till AMGAS sökes!

Vi söker nu dig som har ett tekniskt intresse, är kommunikativ och har ett stort driv! Söker du ett arbete med mixen av kundkontakt, försäljning och teknikutveckling så är detta jobbet för dig!

AMGAS erbjuder goda arbetsvillkor, fina förmåner och framtida utvecklingsmöjligheter. Låter detta spännande? Ta då chansen och ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker en kundansvarig till AMGAS Industrigassystem. Kontoret är beläget i fina lokaler i Landvetter och består idag utav två medarbetare. AMGAS arbetar mot industribranschen och förser kunder med ett komplett sortiment av energigasutrustning såsom ventiler, reglersystem och värmare. De arbetar med välkända varumärken som Honeywell-Kromschröder, Esa-Pyronics, Remko m.fl. Som ny i rollen får du en gedigen introduktion utav dina kollegor, men du kommer även att åka till leverantörer i Europa på regelbunden utbildning. AMGAS är ett tryggt och ekonomiskt stabilt företag, som erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i rollen som kundansvarig. AMGAS tror på frihet under ansvar och ger sina medarbetare möjlighet att både planera sina veckor självständigt och arbeta eller utgå hemifrån. De arbetar idag med både små och stora kunder, och får ständigt nya kundförfrågningar. Därav kommer du som ny i rollen att ha tillgång till befintliga kundlistor samtidigt som du prospekterar och uppsöker kunder på egen hand.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos AMGAS. Deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Professionals Nord och info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som kundansvarig på AMGAS kommer du att ansvara över hela säljprocesserna från start till mål, där du är bryggan mellan kunderna, leverantörerna och serviceteknikerna. Du kommer att hantera det första samtalet med kunden till dess att produkten är installerad, och därefter genomför du uppföljningar och agera support gentemot kunderna. Du bearbetar både befintliga och nya kunder där du med god service och med tydlig kommunikation tillgodoser kundens behov och skapar långsiktiga relationer. I rollen som kundansvarig förekommer det resande i tjänsten runt om i Sverige, och därav behöver du vara bekväm med ett antal resor med övernattningar. I tjänsten ingår tjänstebil, alternativt milersättning om du använder din privata bil. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för att försäljningsmålen uppnås, där du vid uppnådda mål både tar del utav bonus och andra förmåner. Du kommer att ingå i ett team med stark säljkultur där du arbetar tillsammans med entusiastiska och professionella kollegor som har nära till skratt och värnar om varandra.

Vi söker dig som

  • Brinner för försäljning och att ge kunden bästa möjliga service
  • Har ett stort eget driv och är van att arbeta självständigt
  • Har ett tekniskt intresse
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort

Om du tidigare har arbetat inom processindustrin eller i en liknande säljroll är det meriterande, men inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är viktiga för hur väl du kommer att trivas i rollen, och därför är du affärsmässig och tålmodig med en god kundförståelse. Du har även ett starkt eget driv, är strukturerad och noggrann med tydlig vilja att leverera säljresultat. Vidare är du en god relationsbyggare som både har förmåga att snabbt initiera kontakt med många nya potentiella kunder och samtidigt vet hur man utvecklar kundrelationerna över tid. Självklart är du en lagspelare samtidigt som du trivs och har förmågan att driva dina egna projekt framåt. Du har en god kommunikationsförmåga och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Landvetter / Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Kinnmark 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

#amgas #kundansvarig #kundkontakt #försäljning #service #teknikutveckling #teknik #energigasutrustning

Region

Partille i Västra Götalands län

Kontaktperson

Josefine Kinnmark
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.