Expandia söker en nyckelspelare till sitt team inom Förvaltning!

Vill du vara med och bidra till samhällsnyttan genom din kompetens inom fastighetsförvaltning? Vi söker dig som vill förstärka Expandias förvaltningsavdelning. Här är du länken mellan kund, interna resurser och entreprenörerna. Du blir en del av ett välmående företag och tillhör ett team som präglas av värdeorden; trygghet, engagemang och gemenskap.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Expandias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
Expandia erbjuder ett antal förmåner så som friskvårdsbidrag, förmånsbil, 32 dagars semester, möjlighet till bonus etc. Men, vi är övertygade att du kommer välja Expandia som arbetsgivare på grund av den härliga gemenskapen, kundfokuset och att du blir en viktig del i Expandias framdrift.

Det finns ett gott samarbete inom förvaltningsavdelningen och man har daglig kontakt med varandra i olika frågor. Du kommer i första hand att arbeta med Expandias kunder i norra Sverige men det finns ett tätt samarbete med dina kollegor i mellersta och södra Sverige där ni stöttar och hjälper varandra. På kontoret i Umeå finns en säljare och en projektledare, som du också kommer att ha tätt samarbete med.

Arbetsuppgifter

Din roll kommer fokusera på att se till så våra hyresgäster upplever en bekymmersfri hyrestid, vilket sker genom att på ett effektivt och smidigt sätt hantera brister, underhåll och besiktningar. Du kommer vägleda hyresgäster och beställa åtgärder via entreprenörer och besiktningsmän.

Din roll kommer inledningsvis till största del vara kundsupportsrelaterat, men på sikt övergå mer till förvaltning, vilket innefattar bl.a. att se till att vara i fas med myndighetskrav och det planerade underhållet av modulerna.

Du kommer att arbeta självständig och under eget ansvar, men har bra backup via förvaltningsgruppen och kollegorna inom Expandia.

Din åsikt är viktig, du kommer att bidra till Expandias fortsatta utveckling via dina förbättringsförslag som du fångar upp från hyresgäster, entreprenörer och kollegor.

Expandia arbetar för långsiktigt hållbara lösningar, där våra moduler är kärnan i vår cirkulära affärsmodell, vilket ställer höga krav på spårbarhet. För att ha koll på modulflottan och de åtgärder som genomförts krävs god dokumentation, vilket blir en viktig arbetsuppgift för dig.

Vi söker dig som:
Förmodligen är du utbildad byggnadsingenjör eller har arbetat med fastighetsförvaltning tidigare. Vi ser att du har ett intresse för byggteknik och gärna moduler. Det viktigaste för Expandia är dock att du känner igen dig i företagskulturen, att du vill bidra till dina kollegors utveckling, att du är nyfiken och att du alltid arbetar med kunden i fokus.

För att lyckas ser vi gärna att du:
• Är lösningsorienterad
• Är kommunikativ och tycker om att skapa nya och långsiktiga relationer med både kunder, entreprenörer och internt
• Har en god analytisk förmåga
• Har en god förmåga att prioritera
• Ser helheten

För att lyckas krävs att du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Det är även meriterande om du kan finska då visst samröre med Expandias verksamhet i Finland kan förekomma. Eftersom rollen kräver en del resor för att besöka hyresgäster så har Expandia också krav på att du innehar körkortsbehörighet B.

Om Expandia Moduler

Vi grundades i Sverige 1989 och har med åren vuxit till att bli ett av Nordens största företag inom uthyrning av tillfälliga lokaler. Vi är familjeägda och har cirka 95 anställda i koncernen.

Vi erbjuder svensktillverkade kontor, skolor, förskolor, vårdlokaler och bostäder som är anpassade efter kundens behov. Idag har vi närmare 22 000 moduler i vår modulflotta och vi kombinerar och återanvänder våra moduler i flera cykler – det ger en fyrkantig lösning som är helt cirkulär.

START: September/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Josefine Häggström
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.