Ekonomiassistent till HelloThere Games!

Söker du ett meriterande jobb inom ekonomi jämsides dina studier och vill till ett företag där du kommer få utvecklas så långt du vågar drömma? Just nu söker vi en ekonomiassistent till Hello There Games, en attraktiv arbetsgivare som värdesätter kreativitet, sammanhållning och kärleken för utveckling av premiumspel för konsol och PC. 

Information om tjänsten:
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, där du kommer att jobba som konsult hos Hello There jämsides dina studier och vara anställd hos Professionals Nord. Vi ser att du har studerat minst 2 terminer inom ekonomi och det är högt meriterande om du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare. Intentionen är på sikt att du anställs direkt hos den efter din examen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet!

Tjänsten är på deltid och vi ser gärna att du kan arbeta minst två dagar i veckan. Det finns stor flexibilitet när det kommer till både vilka dagar och tider. I dagsläget är det ca 15 personer på kontoret i Göteborg som längtar efter att få ta emot dig! Rollen är bred och varierande och du kommer jobba nära företagets VD, Oskar Eklund.

Arbetsuppgifter:
• Tolkning, kontering, bokföring och hantgering av leverantörsfakturor
• Leverantörsrelaterade fakturafrågor, både interna och externa
• Ta fram managementrapporter som presenteras för VD

Allt eftersom du kommer in mer i rollen får du utökat ansvar där du får goda erfarenheter inför framtiden. Här finns det snarare möjligheter än begränsningar! 

Vi söker dig som:
• Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, där du är inne på din 2:a eller 3:e termin. 
• Har goda kunskaper både engelska och svenska i tal och skrift
• Har en god datorvana
• Har ett brinnande intresse för ekonomi

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Förutom att du är en positiv person med en can-do inställning, ser vi även att du är initiativrik, strukturerad och modig! Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och vågar fatta egna beslut. I nära samarbete med VD ser vi även att du samarbetar väl med andra där du bidrar med din kompetens i lagspelaranda! Då spel och musik är i stort fokus hos företaget ser vi gärna att du också är intresserad av dessa, men det är inget krav för tjänsten. 

Meriterande erfarenheter:
• Erfarenhet av en liknande roll
• Erfarenhet av Fortnox 

Om Hello There Games:
Den prisbelönta svenska spelstudion Hello There Games grundades 2009 i Göteborg. Under första åren släppte snabbt en serie framgångsrika spel för olika kunder, inklusive globala varumärken och svenska organisationer.
Några år, priser och många olika spel senare, har Hello There även utökat sina partnerskap till underhållningsbranschen. Att samarbeta med artister så som Alan Walker, Håkan Hellström med flera, samt minnesvärda Avicii och hans berömda musik resulterade i succéspelet "Gravity", en hypnotisk mobilupplevelse som toppade listorna världen över. Idag har Hello There Games även skapat spel som "Kung Fury", "Avicii Invector", "Skill Twins", med flera!

START: Hösten 2023, med viss flexibilitet om tidigare start redan under sommaren 
OMFATTNING: Deltid, minst 2 dagar i veckan 
STAD: Göteborg, med kontor i attraktiva lokaler på Drottninggatan 
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.