VVS konstruktör till Tyréns!

Är du utbildad till civil-eller högskoleingenjör inom energiteknik och vill påbörja din karriär som VVS konstruktör? Är du nyfiken, framåt och trivs i det sociala? Ta då chansen att bli del av Tyréns, ett företag där medarbetarna trivs och är stola över att arbeta!

Intresserad? Skicka in din ansökan redan! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Tyréns räkning en VVS konstruktör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tyréns under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tyréns önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
• Erfaren mentor som finns vid din sida för bästa utvecklingsplan
• En väg in i ett innovationsdrivet företag
• Goda utvecklingsmöjligheter utifrån dina egna önskemål

Arbetsuppgifter
Som VVS konstruktör hos Tyréns kommer du att arbeta i olika projekt främst riktat mot kommersiella fastigheter så som butiker, kontor och gallerior. Du kommer att ingå i ett team med sju kompetenta kollegor som hjälper och stöttar varandra i de olika projekten. Tyréns arbetar inom alla delar av VVS så som värme, kyla, tappvatten och ventilation. Oftast har du flera projekt som du driver parallellt och projekten kan variera från tidigt skede med skisser och koncept till senare skede med detaljprojektering till färdig handling för upphandling eller att byggas direkt.

Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor och kommer tilldelas en mentor som du arbetar nära i alla dina projekt.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Ta fram tekniska handlingar
• Rita och modellera i främst MagiCAD och AutoCAD
• Beräkna

Vi söker dig som:
Är utbildad civil-eller högskoleingenjör inom energiteknik, eller har en annan utbildning från Universitetet inom VVS. För denna tjänst kan du komma direkt från skolan, har du erfarenhet från arbetslivet eller haft praktik är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i MagiCAD och AutoCAD, Revit är meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tyréns.
Du är prestigelös, lyhörd och trivs i samarbete med andra. Vidare ser vi att du trivs i sociala sammanhang, är nyfiken på att lära dig och sätter laget före jaget. Vi ser även att du talar och skriver obehindrat på svenska.

START: Omgående/Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström


Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Josefine Häggström
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.